Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csodálkoztam is eddig, hogy ne hozták szóba egyiküket sem a Barcával. De úgy tűnik, ami késik, nem múlik.
Torressel ugyanígy volt, aztán látjuk mi lett a vége.Sinya22 írta: ↑2022.01.14. 09:29:17A sport szerint 2 hete már 90%-ban kész volt a Morata ügylet. El kell engedni a sport és társait. Mindegy ha Blikket vagy Origót olvastok.Troym írta: ↑2022.01.14. 09:22:54Ez a Morata ügy miért van még napirenden? A sport szerint akkor lesz valami, ha a Juve meg kölcsönveszi Icardit.
Mivel a psg-nek így is úgy is kell elküldeni játékost, akkor még az is logikusabb lenne ha magát Icardit vennék kölcsön. (akkor is ha rossz a kapcsolat) Mondjuk elég balhés figura, de saját nevelésű és vérbeli 9-es. Ha valakinek nem kell elmagyarázni ezt a játékrendszert, az pont ő lenne. Már Messit se zavarná Barcelonában, pont, hogy most zavarja![]()
A sport szerint 2 hete már 90%-ban kész volt a Morata ügylet. El kell engedni a sport és társait. Mindegy ha Blikket vagy Origót olvastok.Troym írta: ↑2022.01.14. 09:22:54Ez a Morata ügy miért van még napirenden? A sport szerint akkor lesz valami, ha a Juve meg kölcsönveszi Icardit.
Mivel a psg-nek így is úgy is kell elküldeni játékost, akkor még az is logikusabb lenne ha magát Icardit vennék kölcsön. (akkor is ha rossz a kapcsolat) Mondjuk elég balhés figura, de saját nevelésű és vérbeli 9-es. Ha valakinek nem kell elmagyarázni ezt a játékrendszert, az pont ő lenne. Már Messit se zavarná Barcelonában, pont, hogy most zavarja![]()
Én bírtam anno, de 1. iszonyatos fizetése/fizetési igénye van, 2. ő is ez az ellustult szupersztár lett, aki néha megvillan, de meccsekre képes eltűnni. Nem érzem, hogy nagyon illene a jelenlegi csapatba/felfogásba a tag.
Haaland mögött, Fatival ellentétes oldalon.
Jó spíler,de nem tudom hol lenne a helye a csapatban.
Nehogy azt mondd már, hogy Digne értelmes váltótársa volt.Sinya22 írta: ↑2022.01.12. 18:49:24Mondjuk nem tudom néhányatoknak mi baja volt Digne-el, a selejt szó elég erős rá, főleg hogy Alba-nak azóta sincs értelmes váltótársa, szóval játszhat akármilyen sz..rul ugyan úgy marad a kezdőben. De gondolom itt mindenki megnézte az összes Evertonos meccsét is, szóval biztos azért selejt. Jobb Destet és Minguezát nézni a baloson,nem?![]()
Szerintem nem jó ez esetben az összehasonlítás, több okból sem.
bohóc Everton, Benitez szépen kirakta a csapatból, de szerintem a spanyol se vegyen már tartós tejet.
Arra gondoltam, hogy mi 5-10 millióért szórjuk kifelé a selejtet, más meg 27-et (32-t) tud begyűjteni egy "Dinnye" szintű játékosért.fanbarca írta: ↑2022.01.12. 13:06:1032 milliót. Mi 16-ért vettük, s 20-ért adtuk tovább. Amúgy sem hiheted, hogy őt vissza akarnák hozni.
Jön Gaya ügyesen majd nyáron.
Bejön egy Gaya (úgy 20m), Haaland (75m), Christensen (ingyen) pakk s még kukáznak egy csere-szélsőt ingyen valahonnan (Perisic? Corona? Cuadrado?) s meg is leszünk. A középpályára lehetne kukázni Boubacar Kamara-t, aki nagyot üthetne.
32 milliót. Mi 16-ért vettük, s 20-ért adtuk tovább. Amúgy sem hiheted, hogy őt vissza akarnák hozni.