Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A játékosügynök megbízott/meghatalmazott képviselő. Nem alkalmazott, vagy rabszolga, aki meg se szólalhat a Te engedélyed nélkül. Épp az a feladata, hogy a játékosok érdekét képviselje és annak hangot adjon. Lehet Te megmondod az ügyvédednek, hogy pontosan mit mondjon a bíróságon, vagy a villanyszerelőnek is Te mondod meg melyik kábeleket kösse össze, de általánosságban ez nem így megy.
Troym írta: ↑2022.01.11. 21:28:31A világ vs. a jólelkű Ousmane "Forrest" Dembelé. A csúnya rossz ügynök, aki helyette nyilatkozik, pedig ő imádja a klubbot. Az edző, aki játszatni merte így úgy amúgy. A klub, amelyik nem akar egy vagyont kifizetni egy hadirokkantnak. Kelleni fog Kubala mellé még egy szobor a camp nou elé.
Nem teheti meg. Az ilyen szerződések szerint, az ügynök jár el a szerződéskötéskor, az ő ügynök egyezteti le a díjakat a szerződés részleteket stb. Nem tehet nyilatkozatot sem ilyen téren ami nincs leegyeztetve. Ha megnézed soha senki nem is tett. Abban az esetben pl. ha utolsó pillanatban nem ír alá, az ügynöki díj jár. Raiola kb. 30 millát keresett a Pogba Juventus ügyleten. Szerinted ezt ki fizeti ki akkor ha nem írja alá. Sőt ha megszeg egy ilyen ügynöki szerződést a játékjogába kerülhet akár.Troym írta: ↑2022.01.11. 19:54:50A végén a szerződés aláírása a játékos dolga. Ott azért nem akármit ír alá. Sok milliós bér és ugyanúgy buntetésekről beszélúnk. Na ne már, hogy nem ö dönt, hogy hova ír alá. Egyébként erről az ügynökröl én nem is hallottam ezelőtt. De ha ekkora spíler adjuk el az ügynöknek a játékjogát.
Plusz még valami: ha nem ért egyet az ügynök véleményével kiállhat nyilatkozni, és 100% Xavi mellett áll. Nem hallottam ilyet tőle, tehát egyetért.
Szóval akkor ő a hülye, hogy aláírt egy ilyet, már persze ha aláírt.Feast4 írta: ↑2022.01.11. 19:15:36Ha úgy vesszük igen, de egy komoly ügynöknél nagyon nem. Nem tudod mi van az ügynöki szerződésében. Raiola, vagy Mendes esetében az ügyfelének pl. annyi beleszólása van abba hogy hol játszik, mint nekem a pápaválasztásba.
Olyan szerződési kitételt képzelj el, hogy pl. x időszakonként új szerződést kell kötnie, x összegű ügynöki jutalék fejében. Ha nem akkor ilyen és ilyen ügynöki díjakat kell az ügyfélnek fizetnie, x időszakon keresztül. Tulajdonképp belekényszerítik az ügyfelet, hogy minél nagyobb jobb, szerződést kössön különben egy idő után az ügynöke leeszi a bevételét. Na most, Dembélé nekem nem tűnik okosnak. A fene tudja, hogy mit írt alá.
Másrészt gyanítom befolyásolni is elég könnyű lehet, már csak a két bites tevékenységeit nézve.
Ha úgy vesszük igen, de egy komoly ügynöknél nagyon nem. Nem tudod mi van az ügynöki szerződésében. Raiola, vagy Mendes esetében az ügyfelének pl. annyi beleszólása van abba hogy hol játszik, mint nekem a pápaválasztásba.
Szerintem, ha még Koeman lenne az edző mindig, akkor Dembelé okosabban tenné ha lelép, viszont Xavi képes lehet belőle kihozni a maximumot és ezt kellene megértenie. Nem sok ilyen emberséges edző van, mint Xavi. Másrészt nekünk is szükségünk van Dembelére, ha van rá mód megtartani, akkor meg kell tartani.
Az ügynöke kvázi egy alkalmazottja. Ő fizeti az ügynököt és nem fordítva. Szerintem nem nyilatkozhat olyat egyetlen ügynök sem, amivel nem ért egyet maga a játékos.
Ha még ez sem elég, hogy kihajítsák, akkor nem tudom mi kell. Oda sz***k, ahonnan enni kap. Kritizálja a csapatot szakmailag, nem elég a pénz, még az edzőbe is belekötnek, aki az egyetlen támogatója. Gondolom lassan jön, hogy miért jobb oldalon játszik, ott szemébe süt a nap is. Döbbenet, hogy még nincs kidobva az u16-al edzeni. Máshol konkrétan ilyenek után te többet nem játszanál.NovaProspekt írta: ↑2022.01.11. 14:01:37Moussa Sissoko (Dembele's agent): "We always talk about money when it comes to the renewal of Ousmane, but it is not only a question of money but also of the day-to-day management.”
Sissoko: “In the match against Linares, he was made to enter the field without training, just after recovering from Covid. It is difficult to understand.”
Ehhez gratulálni kell, h beleáll az egyetlen emberbe, aki kardoskodik a klubnál (a hírek szerint) Dembélé megtartásáért.![]()
Remélem, arról is fog beszélni, h Dembi hányszor késett el az edzésről, ha már a day-to-day managementről van szó.
Moussa Sissoko (Dembele's agent): "We always talk about money when it comes to the renewal of Ousmane, but it is not only a question of money but also of the day-to-day management.”
És akkor most még egy védővel hasonlítottuk össze. Mi van, ha Fatival tesszük?
Maradjunk annyuban, hogy nagyon másképp latjuk, hogy mit kéne nyújtania, ha elvileg ő a csapat szupersztárja. 1 db gól harmadosztályú csapatnak, 2 gólpassz, ebből 1 szöglet. Dest idén adott 3 gólpasszt és sokan az egyik leggyengébbnek tartják.drobika írta: ↑2022.01.11. 11:37:06Labdavesztés... Nyilván, ha odapasszolom a legközelebb álló játékosnak ( mint ahogyan azt nálunk rengetegen alibizik ), akkor nem fogok labdát veszteni... Így vizsgálni egy támadót, aki egy-egyet felvállalva mer játszani, aki nálunk olyan ritka, mint a fehér holló, szerintem nem korrekt.
Az, hogy javulhatna tény, mint ahogy az is, hogy egy JÓ Dembele nagyon is kellene.
Az a baj, hogy az utóbbi meccseken alig vállalja fel az egy-egyezést, utóbbi meccsen konkrétan a labdaátvétellel és az oldalvonallal meccselt kb 45percig.drobika írta: ↑2022.01.11. 11:37:06Labdavesztés... Nyilván, ha odapasszolom a legközelebb álló játékosnak ( mint ahogyan azt nálunk rengetegen alibizik ), akkor nem fogok labdát veszteni... Így vizsgálni egy támadót, aki egy-egyet felvállalva mer játszani, aki nálunk olyan ritka, mint a fehér holló, szerintem nem korrekt.
Az, hogy javulhatna tény, mint ahogy az is, hogy egy JÓ Dembele nagyon is kellene.
Labdavesztés... Nyilván, ha odapasszolom a legközelebb álló játékosnak ( mint ahogyan azt nálunk rengetegen alibizik ), akkor nem fogok labdát veszteni... Így vizsgálni egy támadót, aki egy-egyet felvállalva mer játszani, aki nálunk olyan ritka, mint a fehér holló, szerintem nem korrekt.