Basszus most látom hogy EG is off.
Azért ezt tényleg bármelyik klubot megfogná.
Nyáron így álltunk neki, akkor azt mondtam bajnok esélyes lehet a keret egy jó edzővel:
Messi, Griezmann, Aguero, Fati, Depay, Dembelé, Trincao, BW, Coutinho
FDJ, Busi, Pedri, Pjanic, Puig, (SR)
Alba, Pique, Eric, Araujo, Lenglet, Umtiti, Dest, Mingueza, Emerson, (SR)
Akkor is úgy voltam vele, hogy ha egy harmada a fiúknak bejön az már jó, és lehet egy érdekes évünk.
Erre akik játszanak:
Ferran Jutgla, Abde, LDJ, Nico, Gavi, Sanz!? Illiás? (nevére emlékszem de azt se tudom ki az, keretbe nem látom tökmind1), 40 éves Alvés.
FDJ/Pedri sérült, hátul sérült Araujo és Eric, a most tért vissza Alba egy 0, Dest sérült, Emerson eladva, Mingueza sérült, Lenglet se javult fel de legalább nem rosszabb mint eddig, Umtiti nem épült fel elfogadható fizikai szintre, BW sérült, Fati sérült, Demir sérült/nem játszhat, Collado kölcsönben, Coutinho sérült is volt el is ment, Aguero kidőlt, Griezmann és Messi lépett, Trinaco is eltüntetve, Pjanic eltüntetve, még SR is sérült, Dembelé novig sérült volt aztán megint sérült aztán covid most játszik de gyenge, Baldé sérült, EG sérült.
Azért ennél rosszabbul nem is alakulhatott volna, konkrétan a legrosszabbnál is rosszabb forhatókönyv alakult ki.
Voltak itt nagy nevek, és voltak még jó cseréik is. A jó cserékből kezdők lettek, de még ők is kidőltek, és a cserék cseréi játszanak hétről hétre. Tartalékok.
Ez brutál tényleg, ehhez képest az ilyen Granada elleni meccs hogy: vezetünk de les, aztán vezetünk rendesen is, de piros és X, az tényleg nem rossz idegenben.
Most hogy felsoroltam magamnak hogy mi is történt, eléggé megütött a dolog.
A legerősebb kezdőnk ha egyszer összejönne idén az is csodaszámba menne valami ilyesmi:
Fati-Depay-Torres
Pedri-Busi-FDJ (Nico-Gavi bármelyik helyett jöhet és azt is legerősebb kezdőnek mondanám)
Alba-Pique-Araujo-Dest (Alvés, SR igazából mind1)
Mats
Egyszer szeretném látni...
Amúgy ez így nézett ki augban, válogatni lehetett !tudva hogy ez nem végleges!:
Fati-Aguero-Messi (Depay-Griezmann Fati-Aguero 4esből bármelyik kettő jó lett volna )
Pedri-Busi-FDJ
Alba-Pique-Araujo-Dest(Emerson)
Mats
Erre most kb játszik Granada/ majd a Real elleni aktuális helyzet
Ferran Juglá-LDJ-Dembelé(Abde)
Nico-Busi-Gavi (Sanz-Puig ha valaki sérült vagy covid vagy eltiltott)
Alba-Pique-Mingueza-Alvés
Mats
Hehehaha