Egyébként én is így gondolom, de ha leírtam volna, hogy a szerb közel ott tart ahol Haaland nem lettem volna népszerű.bence0330 írta: ↑2022.01.05. 16:20:04Én egyenesen őt látnám ebben a pillanatban a lehetőségeink alapján jobb megoldásnak. Ugyanolyan erőcsatár, nem sokkal gyengébb kiadásban... Az ára hasonló lenne, de gondolom egyelőre még értelmes fizuért menne bárhová, meg ilyen mértékű bónuszokról sem beszélnénk. És akkor eltűnne a rizikófaktor, hisz az értéke csökkenni szerintem nem fog, túl lehetne adni rajta vészhelyzet esetén, és nem is aprópénzért. És közben nem evett meg fizuból meg főleg a bónuszokból soha vissza nem kapható módon brutális összegeket.
A merketingértéke persze jóval kisebb, bár szerintem majd szép lassan zárkózni fog. Meg nagyon komoly klubok fognak licitháborúba kezdeni érte tavasz vége felé, ez is csak akkor lenne lehetőség, ha ő direktben ide szeretne jönni, mint állítólag Haaland.
Ő inkább amiatt nincs annyira a középpontban én nem vadásznak úgy rá mert egy Fio-ban játszik. Helyesebben cipeli az egész csapatot a hátán. Termetéhez képest nagyon gyors, talán a Milan ellen volt hogy megindult a kezdőkör körül és olyat szlalomozott, hogy a védelem csak nézte. Emellett kreatív és a lövőtechnikája is klasszis. Lenne egy új remek szabadrúgáslövőnk, a fejjátéka pedig adja magát egy 190 centis csatártól. De szerintem felejtős. Akkora összeget, amibe fájna Laporta csak egy befutott, neves világsztárért adna.
Persze közel sem biztos, hogy beválna, ha mégis elhoznánk de jó álmodozgatni.

Nem kis üzletet csináltak vele az olaszok. Megvették alig 2 millióért most meg túladnak rajta vagy hetvenért.