Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Istenem, ez a 2 francia megőrjít. Biztos direkt jól összebeszéltek

Igen, egyrészt a bajnokság kellős közepén kell lejátszani, ráadásul két forduló között, másrészt egy hónapon belül ez már a második szaúd-arábiai utazás lesz, a pénz megint felülírja a sportszakmai szempontokat. Presztízscsata biztosan lesz, imádkozzunk, hogy senki ne sérüljön le.
Netoban nem vagyok biztos. Xavi elég sejtelmesen fogalmazott vele kapcsolatbanSinya22 írta: ↑2022.01.04. 21:31:23Alves es Alba elvileg negatív,előbbi biztosan kezdeni fog,mivel ugye eddig őt eddig jegelni kellett. Neto-Alves,Lenglet,Garcia,Mingueza sor szerintem oke egy kupa első körèben. De Jong már kèrdèsesebb, de èn megpróbálnám padra tenni,mert ő lesz a következő Pedri. A teljesítménye is szerintem azért hullámzó,mert folyamatosan pályán van.
Holnap lesz meg a keret,majd kiderül,de nem lepődnék meg egy fèlig ifi kezdőn se.
Alves es Alba elvileg negatív,előbbi biztosan kezdeni fog,mivel ugye eddig őt eddig jegelni kellett. Neto-Alves,Lenglet,Garcia,Mingueza sor szerintem oke egy kupa első körèben. De Jong már kèrdèsesebb, de èn megpróbálnám padra tenni,mert ő lesz a következő Pedri. A teljesítménye is szerintem azért hullámzó,mert folyamatosan pályán van.
Statisztikák szerint átlagosan 2db lővéssel van több, mint tavaly.(idén 15, tavaly 13) Ami különbség, de nem sok, meg amúgy is a hatékonyság a lényeg.
Sikerült megnézni a tegnapi meccset. Először is szép volt fiuk. Örülök neki, hogy nyertünk. Így meglehet a spanyol szuperkupa is az pedig még egy trófea.