LG írta: ↑2021.12.30. 13:25:28
Darts-vb-t követi még rajtam kívül valaki? Emlékeim szerint régebben ilyenkor pörögni szokott a topic, de lehetséges, hogy a dartos arcok már nem aktív fórumozók.
Bár a covid itt is közbeszólt, így sem rossz eddig a torna, volt már két 9-nyilas, fordítások 3-0-ról, színvonalas meccsek, pl. a tegnapi Clayton-Smith meccs pedig parádés volt.
+ ez:
https://m4sport.hu/cikk/2021/12/28/ille ... hcvwrE6p-s
Én követem. Smith drukkerként én is nagyon élveztem a tegnap estit, és különösen tetszett az extrém sportszerűség, a vége felé már olyan volt a hatalmas tét és brutális színvonal mellett is, mintha két haver dobálna iszogatás közben, mindketten őszintén örültek a másik nagy kiszállóinak, röhögve néztek össze folyamatosan. Közben meg fordulatoknak sem voltunk híján.
Öröm volt nézni az egészet, ebben kb minden benne volt, amiért az ember dartsot néz.
Az öreg Kingnek szurkolok még, nem semmi, ahogy félúton 50 és 60 közt még ilyen teljesítményre képes. Ha most kiesik, akkor is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy