Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te is neki szurkoltál inkább?
Smithnek vége, hiába zseni, Wright egy győztes bajnok. Úgy tűnik, nem lesz elég idő a 180 rekord számára.
Hát igen. A Rydz meccs sem volt kutya, Wrightnak nagyon kaparnia kellett, de a Smith-Price brutális lett, mindketten hagytak ki meccsnyilat, a kilencnyilasnál meg az volt a poén, hogy a szetten belül Smith utánarakott egy 11 és asszem két 12 nyilast, és Price-nak a kilencnyilas leg ellenére sem volt köze a szetthez.LG írta: ↑2022.01.02. 09:24:41A tegnap esti meccsekről lemaradtam egy kis újévi iszogatás miatt a haverokkal, de ahogy hallom és olvasom, nagyon kemény és színvonalas összecsapások voltak.
https://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyen ... tt-2868357
Az.
Már megint, az első fordulóban 0-2-es szettállásról fordított 9 leget nyerve zsinórban. Úgy látszik, nem unja még.
Én követem. Smith drukkerként én is nagyon élveztem a tegnap estit, és különösen tetszett az extrém sportszerűség, a vége felé már olyan volt a hatalmas tét és brutális színvonal mellett is, mintha két haver dobálna iszogatás közben, mindketten őszintén örültek a másik nagy kiszállóinak, röhögve néztek össze folyamatosan. Közben meg fordulatoknak sem voltunk híján.LG írta: ↑2021.12.30. 13:25:28Darts-vb-t követi még rajtam kívül valaki? Emlékeim szerint régebben ilyenkor pörögni szokott a topic, de lehetséges, hogy a dartos arcok már nem aktív fórumozók.
Bár a covid itt is közbeszólt, így sem rossz eddig a torna, volt már két 9-nyilas, fordítások 3-0-ról, színvonalas meccsek, pl. a tegnapi Clayton-Smith meccs pedig parádés volt.
+ ez:
https://m4sport.hu/cikk/2021/12/28/ille ... hcvwrE6p-s
Én a girot és a tourt is követem régóta. A vueltat fél szemmel. Hát idén a magyarok pótoltak sport élményben, ha már a barca nem adott semmitLG írta: ↑2021.06.18. 17:57:01Idő hiányában most csak hallomásból követtem, de komoly teljesítmény volt.A Tourt jobban szoktam követni, olyankor általában szabim van.
Más: egy időbe a tenisz is pörgött itt a fórumon, komoly csörték mentek Nadal és Federer rajongói között. Én mióta követem a sportot, Djokovicnak szurkoltam, de az első néhány évben nem nagyon akart összejönni semmi. Aztán fejben szintet lépett, és szerintem lassan ki lehet jelenti, hogy felülmúlta a másik két nagyot is.
Idő hiányában most csak hallomásból követtem, de komoly teljesítmény volt.