Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És a Nyíregyházától is!!visca el barca írta:ajajjRonaldinho 17 írta:Hát igen Sevcsenko és Nicsenko is járt nálunk anno próbajátékon,mi Nicsenkot tartottuk meg...(legenda,de lehet hogy igaz,annyi felől hallani). sevcsenko még anno tán' a gázszertől lett elkuldve
Sevcsenko nagy szerencséje, hogy nem játszott itt! Hisz akkor nagyvalószínűséggel ma nem ismerné nevét Európa!Ronaldinho 17 írta:Hát igen Sevcsenko és Nicsenko is járt nálunk anno próbajátékon,mi Nicsenkot tartottuk meg...(legenda,de lehet hogy igaz,annyi felől hallani)
ajajjRonaldinho 17 írta:Hát igen Sevcsenko és Nicsenko is járt nálunk anno próbajátékon,mi Nicsenkot tartottuk meg...(legenda,de lehet hogy igaz,annyi felől hallani)
Inkább a magyar vezetők hozzá nem értését mutatja az, hogy nem fért be se az UTE-be, se a PMFC-be.A Splitnél meg majdnem minden meccsen játszik.Orosz Péter magyar állampolgár.Cicó=Czvitkovics Péter.visca el barca írta:gaál itthon nem fért be se a pécsbe, se az Újpestbe...azt hiszem ez mindent elmond rola. az orosz péter meg nem osztrák állampolgár? és ki az a cicó?
gaál itthon nem fért be se a pécsbe, se az Újpestbe...azt hiszem ez mindent elmond rola. az orosz péter meg nem osztrák állampolgár? és ki az a cicó?Sylvinho_ írta:Ideje lenni beválogatni ezt a Gaál gyereket a Hajduk Splitből.Balhátéd, s jelen pillanatban nincsen jó balhátvédünk.Halmosi vagy Huszti szokott hátramenni, ők meg középpályások.Aztán még van Orosz Péter a Red Bull Salzburg-ból, aki most is gólt lőtt, s többszörös gólkirály.
Szal, akadnak jó focisták nálunk, csak ezekből a nevekből kéne összedobni egy csapatot, meg fel kéne figyelni rájuk.Mert nem valószínű, hogy Bozsik hallott már róluk, mert akkor már rég a válogatottban lennének.
---------------Király-----------------
Fehér---Juhász-----Éger------Gaál
Cicó----Dárdai---Gera-----Huszti
----------Orosz--Priskin------------
Ezzel a csapattal még lehetne keresnivalónk.
a bodnar valszeg azert van mindig mindenkinel a kezdoben, mert 90 percig képes rohangalni fel, s alá. ma már ennyivel válogatott lehet vki...Sylvinho_ írta:Bodnárt én nagyon nem csípem...Technikailag nulla, alig tud lekezelni egy labdát.A beadásairól nem is beszélve, gyakorlatilag felszabadítja az ellenfél kapuját a beadásaival...
Cvitkovics helyére ott van még Simek Peti, ő is egész jó.
Bízni még én is bízok,remélem olyan eredmények születnek a későbbiekben,hogy minél tovább bízhassak...gentdelbarca írta:Teljesen egyet értek Szabics ügyben! Ő nem allkalmas az egy csatáros játékra, mellé mindíg kell még egy csatár! De nézegetem a keretet és hát nem találok egy alkalmas párt!Talán Torghelle-Szabics páros? Hm, ez azért nem az igazi mert így 20 perc után már csak 10en lennénk!
De azért jó látni, hogy Bozsik a legjobb csapat taktikáját akarja alkalmazni ezzel a 4-5-1el, a két szélsővel!Csak kár, hogy a játékoskeret erre nem alkalmas!!
De én bízom magunkban és az EB selejtezőn a minimum 2. helyben!!!
Hajrá Magyarok!!!
Mindegy is hogy milyen válogatási elvet alkalmaz, a lényeg az hogy holnap verjük el a sógorokat!!!! Aztán pedig szeptember 2.án a norvégokat (én is ott leszekantiimperialista írta:Holnap újra válogatott meccs, újra szívhatjuk a fogunkat Bozsik hülye válogatási módszere miatt. Most nem kezdem el sorolni, kiket nem kellett volna meghívni, és kinek lenne ott a helye, de ez már nagyon idegesítő. Így nem is várom annyira a meccset, mint szoktam, egyébként már rég lázban égnék.
Annyi a szerencse, hogy porschevili megsérült, így nem játszhat
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Állítólag nem is fog eljönni a Villareal, mert a magyarok elba...ták, mert zűrök voltak a rendezés körül, szal nem jönnekCharlie írta:Magyar válogatott lesz az elelnfél.Ugyanúgy mint múltkora reál ellen.Fernando írta:Nem tudja valaki h augusztus 12-én kivel játszik a Villarreal a Puskás stadionba? A válogatottal???
C.