Xavi állítólag már felvette a kapcsolatot Moratával és szeretné ha a vezetőség leigazolná. Lehet, hogy a Dembélé-ügy hullámvölgye is közrejátszik ebben.
Nagyon nem szeretném ha ez összejönne. Én úgy voltam vele, hogy szerezzék meg akit Xavi akar, ha velük akar erősíteni, de egy ilyen szinte mindenhol megbukott, B-kategóriás center nem hiszem, hogy előrébb vinné a csapatot. Attól, hogy Real nevelés még el is tekintettem.
A B csapathoz közben elhoztuk Fabio Blancot a Frankfurtból. Ingyen érkezett, a felnőtt csapatban való esetleges teljesítményért kell majd bónuszt fizetni. Csak videokat láttam a srácról, de nagyon tetszik. Gyakorlatilag kétlábas, mindkét szélen jól elvan.
https://www.youtube.com/watch?v=QkWeBRX9Xos
Nekem gyanús ez a balhé itt Torres fizetésével kapcsolatban. Biztosan van terve a vezetőségnek, ha elhozták télen, mikor sérüléssel is küszködik. Nyáron valószínűleg olcsóbb is lett volna, valamire biztosan alapoztak.
Coutinho téli távozására viszont egyre komolyabb esély. Már az ügynökee is nézelődik , elsősorban a PL-ben . A Newcastle-t ő is kilőtte a aki még szóba jöhet az a z Arsenal, Spurs és Everton. Nem akar lemaradni a katari VB-ről ezért mindenképp játszani szeretne , ezt viszont itt nem nagyon teheti. z