Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért az kemény lenne, ha Xavinak a jelenlegi kerettel sikerülne elérnie komolyabb eredményt.Chino írta: ↑2021.12.28. 11:56:49Nyáron mindenképp akar a klub egy középcsatárt szerződtetni és ha a Haaland biznisz nem sikerül (amire lássuk be, jó esély van) B-tervként továbbra is ott van Adeyemi, illetve Vlahovicról is vannak hírek.
Könnyebb lehet talán megszerezni valamelyiket, mert a Dortmund ugyanerre a két játékosra hajt és mindkettőt ők sem tudják leigazolni, így az egyik nálunk köthet ki. A német valószínűleg olcsóbb lenne, anno már a BVB ajánlatát megfejeltük 5 millióval, szóval lehet, hogy van esély. Én szeretem Dembélé játékát, de bármikor beáldoznám akár a szerbre, akár a németre.
Centernek még pletykálják Julián Alvarezt is a Riverből. Elég jó számai vannak 21 évesen, már az argentin válogatottban is játszik és szintén mindenhol bevethető a támadósorban. Nem is lenne drága, ha nem nagyon akarják elengedni, akkor is csak egy 20 milliós kivásárlási ára van.
Azpilicueta továbbra is képben van, nem úgy tűnik, hogy hosszabbít az angolokkal és nyáron ingyen lenne. Nagyon kedvelem a játékát, de már ő is 32 múlt, max 2 év lehet benne, plusz a fizuja is magasabb, mint Destnek vagy Mazraouinak. De Ligtet is szellőztetik egy ideje, de neki a bére jelent nagy kihívást.
Christensent amúgy ki látta már huzamosabban játszani? Ilyen so-so játékos vagy tényleg minőséget képvisel, mert van esély, hogy ő is ingyen jöhet nyáron.
Coutinhot pedig lehet, hogy sikerül kölcsönadni az Arsenalnak vagy a Tottenhamnek, bár előbbi lenne a sanszosabb.

„»A góljai és a tapasztalata sokat adhat nekünk, ez megkérdőjelezhetetlen”, kommentálta a hírt Xavi, de arra kérte Piquét, kérdezze meg Cristianót, tisztában van-e a pozíciós játékkal.”brownieheaven írta: ↑2021.12.28. 07:47:42Ha valakivel szintén szembejön a Mundo Deportivo-s hír, miszerint Cr boldogtalan Manchesterben, és Piqué-n keresztül felvette a kapcsolatot Xavival és Laportával![]()
Tegnap még edzett egyet otthon Valenciában, mivel ott töltötte az ünnepeket. Majd este repült is Barcelonába.visca el barca írta: ↑2021.12.27. 12:14:16Azt lehet tudni h mikor epul fel a labtoresbol? Lassan 3 honapja nem jatszik, de en semmi infot nem talaltam neten.
Én is csak annyit találtam, hogy novemberben még csak külön edzett, december hatodikán már a pályán volt labdával, és akkor pár hetet írtak. Szóval szerintem lassan felépül teljesen, de gondolom (remélem) várunk vele 1-2 extra hetet, mint Fatival, hogy egész biztosan ne legyen visszaesés.visca el barca írta: ↑2021.12.27. 12:14:16Azt lehet tudni h mikor epul fel a labtoresbol? Lassan 3 honapja nem jatszik, de en semmi infot nem talaltam neten.

Hé Ferran, tudod van az a limó, amivel idejöttél. Nem lenne baj, ha levonnánk a költségét az első fizudból? Meg az orvosi gépek, amikkel vizsgálgattunk az első napodon, na azok se voltak olcsók...csababarca írta: ↑2021.12.27. 09:46:54Majd ezután bemegy Laportához aláírni, aki közli vele, hogy jah amúgy bocs, nincs is pénzünk, sztornó![]()

Majd ezután bemegy Laportához aláírni, aki közli vele, hogy jah amúgy bocs, nincs is pénzünk, sztornóTitinho írta: ↑2021.12.27. 09:30:54https://twitter.com/ReshadRahman_/statu ... UH8WA&s=19
Éééés meg is érkezett Torres az orvosi vizsgálatokra!![]()
Ezután a mai napon lehet hivatalos.
El sem hiszem komolyan mondom...![]()
Mondjuk Fati, Pedri és Depay pont nem kifejezettten szélsők, Ferran Torres meg elvileg az. Márpedig Xavi ideális esetben asszem szeretne nagyon erősen a szélsők játékára támaszkodni.Kovbal88 írta: ↑2021.12.26. 19:31:38Azt gondolom korai az érkezése, Pedri, Fati, Depay nem igazán játszottak sérülés miatt. Aztán a fiatalok is most kezdtek el bizonyítani. Ugye főleg Abde az akiről ki tudja, mi lehet még belőle. Picit sajnálnám, ha kiszorulna. Aztán Dembele is megy vagy marad még nem dőlt el. Coutinho nem is játszik. Beleszólásunk ugye nincs, de a nyarat jó lett volna megvárni. A bajnokság már úgyis elment, az első négybe meg valahogy csak ott leszünk.NovaProspekt írta: ↑2021.12.26. 16:20:47Jó lesz nekünk ez a Ferran Torres? Kérdezném azoktól, akik követték jobban a játékost netán.
Azt gondolom korai az érkezése, Pedri, Fati, Depay nem igazán játszottak sérülés miatt. Aztán a fiatalok is most kezdtek el bizonyítani. Ugye főleg Abde az akiről ki tudja, mi lehet még belőle. Picit sajnálnám, ha kiszorulna. Aztán Dembele is megy vagy marad még nem dőlt el. Coutinho nem is játszik. Beleszólásunk ugye nincs, de a nyarat jó lett volna megvárni. A bajnokság már úgyis elment, az első négybe meg valahogy csak ott leszünk.NovaProspekt írta: ↑2021.12.26. 16:20:47Jó lesz nekünk ez a Ferran Torres? Kérdezném azoktól, akik követték jobban a játékost netán.