Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Most lehet hülyeséget mondok, de nekem valami olyasmi rémlik, hogy Messi távozása után a Rakuten-től azt nyilatkozták, hogy nem akarnak hosszabbítani a klubbal. Sőt, más szponzorok is fenyegetőztek ezzel. Aztán, hogy azóta sikerült-e valamit oldani ezekben az ügyekben, azt nem tudom.
Na igen, ezen gondolkoztam én is, hogy ez vajon mikor lesz publikus, de nem vagyok túl bizakodó.
Valverde azért meglepő, mégis csak két bajnoki címet nyert, és 1. helyen adta át a csapatot. Nem tartozik a top edzők közé, de azért egy erős középszint. Nála sokkal nagyobb kóklerek ülnek még viszonlyag komoly csapatok padján is. Lehet, hogy neki kell a pihenés a Barca után, azért nagyon komoly nyomás nehezedett itt az edzőkre, erről LE és Guardiola is tudnának mesélni.davi10 írta: ↑2022.01.04. 22:14:46Nem volt saját topicja, így jobb híján ide:
Alfred Schreuder lett a Club Brugge új vezetőedzője!
Az nem tudom mennyire beszédes, hogy a legutolsó 3 edzői stábból előbb kapnak vezetőedzői állást a másodedzők.
Jó mondjuk Sarabia, mint a Pique-féle Andorra veuetőedzője talán nem egy sikersztori, de ez kemény, hogy Valverde, Setien és Koeman azóta se melózik, és nem is fogadnék rá, hogy egyhamar valaki alkalmazza őket. Bár Koeman-t még lehet visszasírják a holland csapat élére.
A fociban sincs " ha ", de nyilván minden másként alakult volna Ney maradásával az ő pályafutásában is.LG írta: ↑2021.12.24. 13:19:44Én Neymart egy kicsit sem sajnálom, 2015 után már jól láthatóan elkezdett hanyatlani a pályafutása, és ez a folyamat azóta is tart. Nagyon jó pénz volt érte a 220 millió, más kérdés, hogy nem sikerült hasznosan elkölteni. De összességében nem gyengültünk, a 17/18-as csapat erősebb volt, mint a 16/17-es.