Valverde azért meglepő, mégis csak két bajnoki címet nyert, és 1. helyen adta át a csapatot. Nem tartozik a top edzők közé, de azért egy erős középszint. Nála sokkal nagyobb kóklerek ülnek még viszonlyag komoly csapatok padján is. Lehet, hogy neki kell a pihenés a Barca után, azért nagyon komoly nyomás nehezedett itt az edzőkre, erről LE és Guardiola is tudnának mesélni.davi10 írta: ↑2022.01.04. 22:14:46Nem volt saját topicja, így jobb híján ide:
Alfred Schreuder lett a Club Brugge új vezetőedzője!
Az nem tudom mennyire beszédes, hogy a legutolsó 3 edzői stábból előbb kapnak vezetőedzői állást a másodedzők.
Jó mondjuk Sarabia, mint a Pique-féle Andorra veuetőedzője talán nem egy sikersztori, de ez kemény, hogy Valverde, Setien és Koeman azóta se melózik, és nem is fogadnék rá, hogy egyhamar valaki alkalmazza őket. Bár Koeman-t még lehet visszasírják a holland csapat élére.
Koeman edzőként sosem volt top csapathoz való, ha játékosként nem lett volna klublegenda, az edzői eredményei alapján még szóba sem jött volna valószínűleg a csapat vezetőedzőjeként. Klubedzőként élete lehetősége volt, nem tudott élni vele, szerintem kár is lenne ezt erőltetni. Top kluboknak nem fog kelleni, azt pedig megértem, hogy a Barca után már nem akar spanyol kiscsapatokkal vagy a holland ligában bohóckodni. Talán a válogatottal kellene még egyszer megpróbálkoznia, ott elég ígéretes munkát végzett.
Setién meg aztán tényleg a semmiből kapott egy óriási lehetőséget, mint a mesében, csak sajnos a való életben a csoda elmaradt. A spanyol kis csapatok az ő szintje, de szintén érthető, hogy a Barca után nem akarja már erőltetni, kb. mintha egy bukott miniszter menne vissza egy kis faluba polgármesternek.