Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, teljesen igazad van van 4-5 olyan játékosunk aki a faluvégi kutyának sem kell erre most kiszórunk 55+10 milliót az ablakon. Remélem igazolja Xavi elvárásait mert ez a jelenlegi helyzetünkben rengeteg pénz. És még állítólag Haaland gyerekről se mondtunk még le. Januárban jó lenne megszabadulnunk a feleslegtől de nem lesz egyszerű az biztos. Csillagászati összegeket keresnek,így sajnos nagyon leszűkül a kör ami a csapatok számát illeti. És akkor még ott van az a tényező ha a játékos nem akar odamenni lásd Newcastle, hiába veti fel őket a pénz ha senki sem akar odaigazolni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.12.23. 09:53:40Magának az erősítésnek én örülnék, és ha Xavinak szüksége van Torresre akkor rendben, én ő benne maximálisan megbízok. Jelenleg egy támadónk van aki Dembelé, aki különbséget jelent és veszélyes a kapura, úgy, hogy nem kevés meccshiány van a lábában illetve szezonok sérülései. Persze ehhez hozzá tartozik a nagyszerű "szakmai" munka a háttérben. Na de, honnan a frászból van erre 55 millió? Kicsit megint az az érzésem, hogy a piacon átcsesznek minket, mi pedig egy Umtitit, Coutinhot, Lenglet-et képtelenek vagyunk elsózni 2 marék szotyiért. De mint írtam, ha Xavinak rá van szüksége, akkor biztos vagyok benne jó választás. Csak állna már össze egy Dembele-Fati-Pedri-Gavi négyes.
Kedves Kalapos úr! Végignéztem a kommenteket, senki nem írt ilyet! Viszont te ezzel provokálod többek között Csabát. Miközben írsz normális kommentet, nem felejted el a közepébe beleszőni a moderátorok ellen irányuló úgynevezett sérelmeidet is. Ugyanezen dolgok miatt voltál törölve és tiltva.Régebben is jelezték többen felém az itteni tevékenységeidet privátban. Mivel közeledik a karácsony teszek feléd egy gesztust:nem törlöm a provokációdat. Viszont egyet megígérek: amennyiben folytatod ezeket a kis játékokat itt, elköszönünk tőled véglegesen a fórumon. Béke legyen veled.
Igen, Te voltál az egyik, ha már nyomozgatásba fogott a kolléga, meg számonkér:Dbence0330 írta: ↑2021.12.23. 10:11:58
De akár ő kell, akár nem, Xavinak szimpatikus, ő jönni akar, ez nagy plusz pont, és az is biztos, hogy erősödni fogunk vele. Nem Messi meg Ronaldinho, nem fog egyedül meccseket eldönteni, de elég könyörtelen befejező, és jó lendülete is van, meg még azért fejlődni is fog.
Én védtem például, de leszögezném, hogy én sem tudom, hogy pont ő kell-e nekünk ennyi pénzért - mert ennyi pénzért már azért körül lehet nézni a piacon, ez nem az az eset, mikot jött egy Garcia INGYEN, mert nem volt több lóvénk. Ha lett volna, nyilván ilyen labdadobálgatós francia, meg De Ligt, meg ehhez hasonlók forogtak volna, de Garciát tudtuk kukázni, ennyi.csababarca írta: ↑2021.12.23. 09:44:20Ferrannál adott a dolog, sérült. Vita lezárva.
Ettől függetlenül szubjektív véleményként mondom (ha még szabad ilyet), hogy engem nem győzött meg arról, hogy érte a JELEN gazdasági helyzetben 50-60 milliót ki kellene adni.
DE ha már kiadunk, akkor hajrá, cáfoljon rám, és mutassa meg, drukkolni fogok neki.
Olvass vissza pár napot és megtalálod, ha annyira érdekel, látod, hogy ki/kik írták, hogy alapembereket is kiszorított.Kalapos írta: ↑2021.12.23. 09:30:57
Feléd volt egy kérésem, pont a szájba adással kapcsolatban, kérlek idézd be mikor ki adott indokot neked gúnyolódni. Neked szabad megmásítani és kigúnyolni másokat? Ez nem személyeskedés, erre konkrétan kíváncsi vagyok hogy hogyan működik akkor ez most. Volt aki leperememberezte, le sorkatonázta, ki lett kiálltva senkinek aki sérült és nem is játszik amúgy se. Viccelődni lehet azon ha valaki megvédi, de ha valaki támadja mint az őrült az oké?
...Kedves modok ha ezt törliket akkor nem tudom hogy lehet ezen a fórumon egészségesen beszélgetni mert ebben aztán semmi személyeskedés nincs, de volt már hasonló amit törtöltetek...
Feléd volt egy kérésem, pont a szájba adással kapcsolatban, kérlek idézd be mikor ki adott indokot neked gúnyolódni. Neked szabad megmásítani és kigúnyolni másokat? Ez nem személyeskedés, erre konkrétan kíváncsi vagyok hogy hogyan működik akkor ez most. Volt aki leperememberezte, le sorkatonázta, ki lett kiálltva senkinek aki sérült és nem is játszik amúgy se. Viccelődni lehet azon ha valaki megvédi, de ha valaki támadja mint az őrült az oké?csababarca írta: ↑2021.12.23. 09:06:40Lehet ezt magyarázni, de lutrit veszünk 55 millióért.
Jelen helyzetünkben, ami kommunikálva volt pár hónapja, hogy nem tudunk regisztrálni embereket, ez nettó felelőtlenség.
Senki nem suttyózta Ferrant, szépen a szánkba adsz megint olyan szavakat, amiket nem mondtunk.
Nem vele van a bajunk, hanem azokkal akik objektív tényekkel vitatkoznak.
Lehet a peremember túlzás volt, de nem alapember, és az ilyenek mindig lutrik, pláne nálunk. Szívtunk már meg nem egy ilyen igazolást az elmúlt pár évben, gondolom nem kell emlékeztetni senkit ezekre.
A spanyol vonalat itt be is fejezném, hacsak nem akarunk teljesen egy színtelen-szagtalan sablonfocit játszó csapattá válni.
Szerencsére most még olyanok vannak itt, akik közül többen inkább a lendületes spanyolok közé tartozik (Fati, Ferran esetleg, Gavi, Alba), de ilyen futottak még Olmokat békén hagynám, nem kell teljesen elvinni a csapatot spanyol válogatott irányba.
csababarca írta: ↑2021.12.22. 18:00:17Majdnem kiszorította (sőt) a Sterling, Foden, Grealish hármast állítólag, szóval jó pénz ez érte.
Én is csak tegnap-tegnapelőtt tudtam meg ezt az infót, így elégedett vagyok az üzlettel![]()
sarcasm
Én abból indultam ki,amit Atlantis írt, igaz nem ellenőriztem az adatokat. De az,hogy a lehetséges játékpercei 2/3át padon töltötte és ebben a szezonban meg négy meccset játszott, már nehéz azzal kimagyarázni,hogy dehát ez nem számít,mert a MC nagyon erős.bence0330 írta: ↑2021.12.23. 00:19:06
Közben sanszra reagálva: még mindig nem értem, mi ez az alig játszik, ez egyszerűen nem igaz. Aki keveset játszik, az pl a 36 éves Fernandinho, vagy Zinchenko. Nézz rá a transfermarktra, és nézd meg a tavalyi szezonját, meg az ideit, amíg le nem sérült. Nem mondom én sem, hogy ő a legnagyobb ász, akit idehozhattunk, de attól még igenis befért a baromi erős Citybe is, több poszton is. A Citynek pedig kb minden poszton a 3. számú játékosa is erősebb, mint a mi gálakezdőnk. Igen, ebben volt egy adag költői túlzás, de nem is túlságosan sok. Példának erejéért Zinchenko simán kezdő szintű játékos, még ha nálunk Albát azon a poszton lehet, hogy pont nem szorítaná ki. Ott meg tényleg alig játszik. Torres meg elég sokat játszik/játszott, Sterling, Jesus, Mahrez mellett, még ha kicsit kevesebbet is, mint ők.
Eltört a lába amúgy. Olyan szempontból talán jó hír, hogy nem izom, vagy ínaszalag gond, szóval nem olyan, amibe könnyen vissza lehet esni.1994barca írta: ↑2021.12.22. 23:54:16Szerintem nagyot fog dobni Torres a csapaton. Azért a Cityben, ha valaki nem kezdő mert kb minden posztra kb 2 klasszis van az nem olyan nagy tragédia! Angliaban nem vallott szégyent, de neki spanyol liga a ligája és a véleményem, hogy nem volt drága mert kit vettél volna helyette és ennyiért? Másrészt, ha a sérülését kivizsálták és remélem nem márciusban fog nálunk játszani a súlyosság miatt akár még húzóember is lehet belőle!
Amibe te belekapaszkodsz az érvelésnél, az egy véglet. Igaz, van ilyen is. De sokszor pont a klub van jobb helyzetben. Arthurt és Emersont is úgy dobtuk el,hogy nagyon nem akartak menni, de fiatalok ambícióval és le kellett nyelniük a keserű pirulát, mert,ha nemet mondanak évekre a padon kötnek ki, kettétörve a karrierjüket. És amúgy ez a gyakrabbi,hogy a klubbok adják-veszik a játékosokat,akik meg kénytelenek jó arcot vágni a dologhoz.grgly50 írta: ↑2021.12.22. 22:17:11
Nem értem, hogy egy régi fórumozó, aki gondolom elovassa mások hozzászólásait is, miért tanúsítja így a tájékozatlanságát.
Dembeléről megfogalmazott hozzászólás: " Remélem csak vmi pénzügyi trükk a szerződés hosszabbítás, aztán eladjuk mi is egy 50-esért."
Már annyiszor írták, sokan, hogy ha van egy érvényes szerződéssel bíró játékos, ha nem akar klubbot váltani, az atyaúristen sem kényszerítheti rá, csak szerződés bontással. Példa erre Umtiti, de Dembelé eladása is volt már napirenden. Egyikőjük sem akart elmenni.
Kérdés csupán, hogy mit tartalmaz a szerződés
Az elmúlt pár év Barcelona igazolásai után gondolom az utolsó csak költői kérdés voltzsoltfree írta: ↑2021.12.22. 19:11:13- 1 éve vette a City kb egy tizessel olcsóbban
- tehát a szerződéséből még nagyon sok van hátra
- egy elég jó év van mögötte, ahol rengeteget játszott
- egy anyagilag nagyon stabil, sőt dúsgazdag klubtól vesszük meg
- ráadásul egy nagyon jó korban lévő játékos
Mégis mit gondolsz, mennyi lehetne a reális értéke? Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen Laporta kaliberek, akik nap mint nap ezzel kelnek fekszenek ezekhez nem értenek?
biztosan arra gondolt a kolto, hogy nagyobb fizetest ajanlanak neki + penzt a klubnak es akkor megeri a valtas mindkettonekgrgly50 írta: ↑2021.12.22. 22:17:11Nem értem, hogy egy régi fórumozó, aki gondolom elovassa mások hozzászólásait is, miért tanúsítja így a tájékozatlanságát.
Dembeléről megfogalmazott hozzászólás: " Remélem csak vmi pénzügyi trükk a szerződés hosszabbítás, aztán eladjuk mi is egy 50-esért."
Már annyiszor írták, sokan, hogy ha van egy érvényes szerződéssel bíró játékos, ha nem akar klubbot váltani, az atyaúristen sem kényszerítheti rá, csak szerződés bontással. Példa erre Umtiti, de Dembelé eladása is volt már napirenden. Egyikőjük sem akart elmenni.
Kérdés csupán, hogy mit tartalmaz a szerződés
Nem értem, hogy egy régi fórumozó, aki gondolom elovassa mások hozzászólásait is, miért tanúsítja így a tájékozatlanságát.Subinho írta: ↑2021.12.22. 21:14:17Torres leigazolása jelenleg a legjobb ötlet lenne. Dembelé helyén játszana, azt hiszem nem.kell ecsetelni, mennyivel jobban beillene a csapatba! A probléma csak az, hogy Dembelé bedobta most, hogy mégis maradni akar. Remélem csak vmi pénzügyi trükk a szerződés hosszabbítás, aztán eladjuk mi is egy 50-esért. Abban bízom csak, nehogy megsérüljön addig....
Ha igazak a pletykák és érdeklődünk még Azpilicuetaért, ill. olvastam az Ajaxból a Haller gyereket, akkor már csak egy belső védő kellene, pl. Laporte és asszem kész is lenne a csapat. A kp sztem most eléggé rendben lesz a Gavi, Pedri, Nico, Sergio, De Jong ötössel, csak Cout kell elpasszolni...
Na meg persze a 2 fantasztikus francia védőnket![]()
- 1 éve vette a City kb egy tizessel olcsóbbanAtlantis írta: ↑2021.12.22. 17:57:14Nagyon remélem, hogy ez így ebben a formában kacsa.
Ferran Torres érkezése önmagában nagyon örömteli lenne, szerintem jelentős erősítés lenne elöl. Ennyi pénzért viszont, amit emlegetnek... Egy mostanában alig játszó, jelenleg is sérült játékost sikerült a nehéz gazdasági helyzetünkben piaci ár felett vásárolni?Ha igazak a számok, akkor világi balfékek vagyunk továbbra is, Laporta ide, Bartomeu oda....
csababarca írta: ↑2021.12.22. 18:00:17Majdnem kiszorította (sőt) a Sterling, Foden, Grealish hármast állítólag, szóval jó pénz ez érte.
Én is csak tegnap-tegnapelőtt tudtam meg ezt az infót, így elégedett vagyok az üzlettel![]()
sarcasm
viccet félretéve, ha Xavi választotta, akkor bízom benne.