Én abból indultam ki,amit Atlantis írt, igaz nem ellenőriztem az adatokat. De az,hogy a lehetséges játékpercei 2/3át padon töltötte és ebben a szezonban meg négy meccset játszott, már nehéz azzal kimagyarázni,hogy dehát ez nem számít,mert a MC nagyon erős.bence0330 írta: ↑2021.12.23. 00:19:06
Közben sanszra reagálva: még mindig nem értem, mi ez az alig játszik, ez egyszerűen nem igaz. Aki keveset játszik, az pl a 36 éves Fernandinho, vagy Zinchenko. Nézz rá a transfermarktra, és nézd meg a tavalyi szezonját, meg az ideit, amíg le nem sérült. Nem mondom én sem, hogy ő a legnagyobb ász, akit idehozhattunk, de attól még igenis befért a baromi erős Citybe is, több poszton is. A Citynek pedig kb minden poszton a 3. számú játékosa is erősebb, mint a mi gálakezdőnk. Igen, ebben volt egy adag költői túlzás, de nem is túlságosan sok. Példának erejéért Zinchenko simán kezdő szintű játékos, még ha nálunk Albát azon a poszton lehet, hogy pont nem szorítaná ki. Ott meg tényleg alig játszik. Torres meg elég sokat játszik/játszott, Sterling, Jesus, Mahrez mellett, még ha kicsit kevesebbet is, mint ők.
Eric Garcia is ezzel volt védve,hogy ő nagyon jó, csak MCbe nem lehet beférni.
Aztán látjuk milyen. (Csak különbség,hogy Eric ingyen menekült hozzánk játékpercekért,úgy érdemes volt kipróbálni.)
És ezekkel az adatokkal teljesen egybecsengett azzal,amit a válogatottban látok tőle.
Fillérekért építettük le a csapatot, két év alatt a kereten nagyot gyengítettünk,mostmeg 55 milliót kiadunk egy ilyen zsákbamacskára?
Amúgy vannak olyan játékosok,akik tök jók a padon,minőségi cserék,akár egy legleg játékos cseréje is lehet, de ez nem jelenti azt,hogy egy gyengébb csapatban alapembernek olyan jó lenne.