Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az igaz, hogy labdával nem túl ügyes.
A játékunkat hátulról építjük, és nem fér bele, hogy van egy játékos, aki ebben nem jó. Így is látszik, hogy akkor vagyunk bajban, mikor Araujohoz kerül a labda (a gólra ellenére is)csababarca írta: ↑2021.12.21. 21:31:33hát én nem értem miért pont Araujo van kirakva oda. Okés, ő gyorsabb legalább, de ott nem pazarolnám el a képességeit.
hát én nem értem miért pont Araujo van kirakva oda. Okés, ő gyorsabb legalább, de ott nem pazarolnám el a képességeit.
Ilyen félelmeim nekem is vannak. De nem tudom, hogy ez mennyire a felállás kérdése, vagy mennyire az, hogy Araujo így nem középen van, és nem ő az az ember, akit meg kell verni, ha gólt akar valaki rúgni... meg ő sem érzi jól magát egyelőre a szélen, hibázgat is ott.Sonoma írta: ↑2021.12.21. 21:21:04Nekem nem tetszik ez a 3 védős felállás. A legutóbbi két meccsen nem igazán jött be. Sokkal sebezhetőbbek vagyunk hátul.
Értem én, hogy a középpályát szeretné uralni Xavi, de ezért cserébe nyeljük be a gólokat is.
És most egy Sevilla ellen játszunk, ami a mostani helyzetünket nézve "6 pontos" a fontossága miatt.
Remélem rám cáfol ma a csapat és Xavi.
kopogd le gyorsangeridoss írta: ↑2021.12.21. 20:21:34Rendesen zavarbaejtő, hogy mit keres Dembelé egymás utáni meccseken a kezdőbenvisca el barca írta: ↑2021.12.21. 20:12:59ts eg pique araujo alba busi de jong gavi abde jutgla dembele![]()
Rendesen zavarbaejtő, hogy mit keres Dembelé egymás utáni meccseken a kezdőbenvisca el barca írta: ↑2021.12.21. 20:12:59ts eg pique araujo alba busi de jong gavi abde jutgla dembele
Én a Raúl Guti nevű játékosukra kaptam fel a fejem, de ők nem nálunk játszottak, hanem a Realban, és elég nagy karriert futottak be.visca el barca írta: ↑2021.12.19. 14:54:30Tegnap eszrevettek a palyan az elcheben az egykori barca sztárt?Ahogy nézem, nagy karriert futott be ő is
![]()
Gumbaura gondolsz? Ha igen, ő szerintem sosem volt peremembernél komolyabb szerepkörre beharangozva ittvisca el barca írta: ↑2021.12.19. 14:54:30Tegnap eszrevettek a palyan az elcheben az egykori barca sztárt?Ahogy nézem, nagy karriert futott be ő is
![]()
Egy jól időzített öngólhoz a pályán is kell lenni ám...
Ami viszont mellettünk szól, hogy hagyományosan jól megy ellenük. Őket akkor is sikerült legyőzni az elmúlt években, mikor a pillanatnyi foma alapján egyáltalán nem nekünk állt a zászló.Barcaforever írta: ↑2021.12.19. 18:47:49Remélem a Sevilla elleni meccs nem veszi majd el a fiúk kedvét. Látva, hogy milyen összeszedettek Rakiticék, az 1 pont is bravúr kategória nálam.
Ahogy írod, nézőpont kérdése is, hogy értékeljük a teljesítményét. És ahogy írtad az utolsó bekezdésedben, nem túl veretesek a statisztikái, de ebben benne van a rengeteg kihagyás és meccshiány is.barcami írta: ↑2021.12.19. 13:47:27Ilyet nem jelentenék ki másokról.
Attól függ, hogyan nézel rá.
Az a tény, hogy 4 és fél és alatt nem sikerült alkalmazkodnia az összjátékhoz, ami nem csak futkározásból áll.
Szuper, hogy gyors, de nem mindegy, hogy valaki nekilendül a labdával és majd lesz valami vagy kap egy jó indítást és góllal vagy kulcspasszal fejezi be a támadást. Ő az előző, és azért sem, mert nem üresben megindulásra használja a gyorsaságát, hanem egyéni zsákban futásra.
Igaz, benne volt most két gólban, szerencsénkre. Ezért tegnap az osztályzata felfelé kerekíthető.
Érdekes, hogy egyik gólnál se jobb, hanem bal oldalt volt: bal oldali szöglet, bal oldali passz 16-oson belül.
Nem török pálcát felette, a teljes kép viszont ez: amióta itt van az összes meccs nagyjából felén vett részt, percekben még rosszabb az arány. Amin részt vett: 122 meccs/ 28 gól/ 17 gólpassz