Chino írta: ↑2021.12.18. 16:46:22
Remélem Gavi és Busquets padozni fog, nagyon nem kéne elveszíteni őket a Sevilla előtt.
Kíváncsi vagyok a mai támadósorra, nem tudom LDJ-t felküldi-e Xavi, de nem biztos, hogy nem mínusz 1 ember lenne. Emellett nagy kérdés lesz még, hogy Araujo mellé beküldi-e Umtitit vagy marad EG
A rotálásra én is kiváncsi vagyok. Szerintem nem is tudunk még eleget Xavi szokésairól, mert majdnem mindig kényszerben volt.
Gavit én is a padon látnám egyszer, főleg, ha szélsőnek jönne be, mert arra kár elvesztegetni a képességeit, de főleg az erejét. Megoldja félig meddig, de szerintem akkor is kár érte ott. De az is igaz, hogy kb Dembélé és Abdé van a két szélre, szóval...
9-esben az a szomorú, hogy szerintem Jugtlá is jobb.

Szokatlanul nem Masiás a gyerek (mondjuk végülis nem is onnan jött), erős, tud pozíciót fogni, megverekszik a labdákért, és cserében azért nem is béna, mint a holland. Nem sztár, de nála jobb.
Nem vagyok a túlzott fiatalitás mellett, de LDJ abszolút semmijéhez képest kb minden jobb, és sajna szerintem Jugtlá is. Tudom, ő sem 9-es, de nagyon feküdt neki ez a félig-meddig csatárposzt a Boca ellen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy