NovaProspekt írta:ahogy a játékosok elköszöntek tőle, meg ahogy ő maga is könnyek között búcsúzott el, mutatja, h tényleg csípték egymást a csapattal. érdekes, h döntő pillanatokban ennek ellenére nem akartak menni érte a játékosaink.
talán tényleg túl nagy haverré vált. valószínűleg magánemberként nem az a sótlan arc, akit a sajtótájékoztatókon megismertünk.
Érdemes megnézni a Rakutennek a Meccsnap című sorozatát, sok kulisszatitokba beláthatnak a nézők. Pl a meccsek alapján én is azt hittem hogy bent ül az öltözőben és néz ki a fejéből, de látszott hogy próbálkozik megértetni a srácokkal a dolgokat.
Kicsit ironikus, hogy amúgy pont az olyan kiesés után rúgták ki, ahol a legkevésbé Valverdén múlott a dolog, de nagyon érett már, aztán a szezon végéig kiderül hogy mi voltunk-e valójában a legnagyobb győztesei a szuperkupának, vagy Valverde lesz Zubi 2.0.
Az meg ahogy a hírek alapján bántak vele, szerintem mindent elmond a vezetőségről.MI volt a terv, miért nem mondták meg neki egyenesen előtte?
Lehet úgy voltak vele, hogy 1 hétig hallgatnak, és ha nem sikerül senkit keríteni a helyére, akkor nagy vigyorral elé áll Barto, és közli vele hogy minden csak a média kitalációja volt, Xavival meg a szezon utáni dolgokról beszéltek.
Köszönünk mindent, a mostani állapotok mellet úgy korrekt, ha meg emlékezünk a szép pillanatokról is, kezdve a nyertes El Clasicokkal, és azzal hogy egy Neymar lelécelésétől sokkoló, szétesett, hitehagyott csapatot sikerült helyre tennie a 2017-18-as szezonban, sajnos pont ez a képesség hiányzott utána.
Sok sikert a továbbiakban neki, szerintem jobb döntés volt most mint szezon végén, valószínűleg ő is megkönnyebbült így.