Bajnoki Mérkőzések
El kellene már fogadnia mindenkinek, hogy ebből a keretből maximum, ha tényleg minden összejön talán-talán a 4. hely jöhet össze. Igenis sokakkal ellentétben én minimum öt csapatot jobbnak tartok, mint a mienk. Persze Fatival biztos jobb lenne, de sajnos az ő játéka nagyon bizonytalan.
Nem tudom, szerintem LDJ nem volt annyira rossz, mint mondjátok. Nézzétek vissza a meccset, nézzétek vissza a labda nélküli helyezkedését! Csomószor indult volna üres területre, de nem kapta a labdát. Passzolásban, meg mozgásban pedig kb. ugyanannyira fogalmatlan, mint Depay. Nem tud balra elnézni, hogy meglássa a tök üresen érkező embert. De ennek lehet oka a meccshiány is.
Umtiti meg szerintem magához képest egyáltalán nem volt rossz.
Ami rossz: a kombinációs játék. A középpályán nem tudjuk átpasszolni a labdát. A második, vagy harmadik passzt eladjuk. Guardiolával azért voltunk bajnokok meg BL győztesek, mert ez nagyon ment. Most ez nem megy.
A széleken futkározás az egyetlen módszerünk mostanában, de az nem Barcelona foci. Ahhoz magas támadók és támadó középpályások kellenének.
A Barcelona foci az lenne, ha működnének a kényszerítők, a 3-4 passzos oda-vissza kombinációk, főleg a középpályán. Néha lehetne szélekről is beadni, de régen a széleket is inkább egy-egy kényszerítőnél használtuk elég sikeresen.
Umtiti meg szerintem magához képest egyáltalán nem volt rossz.
Ami rossz: a kombinációs játék. A középpályán nem tudjuk átpasszolni a labdát. A második, vagy harmadik passzt eladjuk. Guardiolával azért voltunk bajnokok meg BL győztesek, mert ez nagyon ment. Most ez nem megy.
A széleken futkározás az egyetlen módszerünk mostanában, de az nem Barcelona foci. Ahhoz magas támadók és támadó középpályások kellenének.
A Barcelona foci az lenne, ha működnének a kényszerítők, a 3-4 passzos oda-vissza kombinációk, főleg a középpályán. Néha lehetne szélekről is beadni, de régen a széleket is inkább egy-egy kényszerítőnél használtuk elég sikeresen.
Lehet, hogy kínodban írtad, de egyszerűen nincs más megoldás. Kerülgetjük mint a forró kását, de nincs más megoldás.
Setien után már ezzel kellett volna kezdeni, ha nem is sokkal, de előrébb tartanánk.
Szerintem nagyon nincs igazad. Amilyen állapotba került a klub, s ebben Koeman keze is nagyon benne van, jöhetne ide akármilyen neves edző - Gardiola, Tuchel, Klopp, stb -, két hónap alatt nem tudna nagyobb eredményt felmutatni. Egyszerűen nincs keret. Több esetben, hogy meglegyen a létszám azért kell egyeseket beállítani
Xavi védelmében annyi, hogy a csapatból egyszerre hiányzik a minőség és a mélység, úgyhogy (egyébként Koemanhoz hasonlóan) mindössze annyit tud most tenni, hogy mérkőzésről-mérkőzésre variál. Aztán ebből olyan szörnykombinációk jönnek ki, mint Araújo szélen játszatása, az újabbnál-újabb Mingueza-kísérletek, a Barcelona B állományának felhozása és a csodavárás, hasonlók. A keret minőségi korlátai abban is megmutatkoznak, hogy az edzőváltásból és a Xavi legenda-státuszból adódó természetes lelkesedés már az Osasuna-kategóriájú csapatok ellen sem ér automatikus győzelmet. Nehéz lesz ez.visca el barca írta: ↑2021.12.12. 18:59:37Mondjuk en taktikat pont ugyanugy nem latok mint koemannal. Xavinak is volt nem tudom 5 meccse, de 2x nem volt ua. a formacio. Mindenki lelkesen rohangal a palyan 60 percig aztan ennyi![]()
- visca el barca
- Presidente del Barça
Mondjuk en taktikat pont ugyanugy nem latok mint koemannal. Xavinak is volt nem tudom 5 meccse, de 2x nem volt ua. a formacio. Mindenki lelkesen rohangal a palyan 60 percig aztan ennyi
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ezért aztán érdemes volt Koeman-t kihajítani. A végeredményben nincs különbség, csak a kassza lett 10 misivel szűkebb. Ráadásul szép lassan sikerül lejáratni egy újabb klublegendát.
Jöttek ránk....így vagy úgy, de lógott a levegőben. A mázliért is tenni kell, hogy hozzád jöjjön.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért pechünk is van. Így eltalálni az uccsó percekben, mint az óvódás testű Aspas, vagy most Avila... És ezeket benyeljük, pontok mennek el így. Egyszer lehetne mázlink is.
Luuk helyett játszom én a következő fordulóban, nagyobb nulla nem leszek ígérem.
Luuk helyett játszom én a következő fordulóban, nagyobb nulla nem leszek ígérem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Koeman out, ez már tényleg tűrhetetlen.
Ez elviselhetetlen, igen.
De ahhoz, hogy ne forduljon el senki, elengedhetetlen a morális megtisztulás, és mentális rend az öltözőben, kondíció (fizikális állóképesség 90 percen át).
Mindegyik hiánycikk jelenleg az öltözőben.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2021.12.12. 18:44:43-kor.
Igazad van, de azt nem tudom elviselni, hogy döntetlennél, mikor 3 perc van hátra Osa kontra után Ter nem tud kit megjátszani, mert mindenki szinte elfordul tőle és a hátsóján veszi a levegőt!!
De miért ugrotok Umtitinek? Értem a csalódást, de basszus. Volt egy rossz passza, abból nem lett gond,ezen kívül nem volt rossz. A második gólba tökmindegy ki ért bele, ilyen van. Az első gól sokkal gázabb volt, ha elkerülhető gólról beszélünk,hát az az volt.
Kb ilyen meccseket kellene megnyerni ahhoz, hogy elinduljunk felfelé és lépésről lépésre fejlődjünk.
Minden olyanra rávilágított ez a meccs is, amikben fejlődnünk kell.
Ez van jelenleg, el kell fogadjuk.
Minden olyanra rávilágított ez a meccs is, amikben fejlődnünk kell.
Ez van jelenleg, el kell fogadjuk.
- Andris
- Adminisztrátor
Én mostmár nem szaroznék, ha valaki elviszi ingyen umitit vagy coutinhot vagy ldj-t, vagy akár mindet, odaadnám. Csak fizetni ne kelljen őket. Nettó profit, ha adunk valakinek 5 misit hogy leigazolja őket.
Jöhetnek az ifiből a közepes tehetségek is, 16 évesen is ha akarják. Biztosan többre képesek ennél.
Jöhetnek az ifiből a közepes tehetségek is, 16 évesen is ha akarják. Biztosan többre képesek ennél.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Egészen pontosan erre gondoltam én is.Barcaforever írta: ↑2021.12.12. 18:08:52A valóság az, hogy lassan azon kell agyalni, hogy az EL-ért az 5. hely meglegyen, csaknem kéne a Konferencia ligával égetni magunkat.
Borzalmas ez az egész.
LDJ egy vicc, Umtiti meg az is volt.
Nehéz évek lesznek..
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Akiket kiemelnék: Abde, Gavi, Nico talán még Dembelé is akarat szempontjából.
Katasztrófális:Umtiti, LDJ. Többi langyos középszer.
Katasztrófális:Umtiti, LDJ. Többi langyos középszer.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A valóság az, hogy lassan azon kell agyalni, hogy az EL-ért az 5. hely meglegyen, csaknem kéne a Konferencia ligával égetni magunkat.

Nagyon kéne nekünk egy egészséges Umtiti, azt érzem.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Mondjuk Jutgla 22 éves.brazilfan írta: ↑2021.12.12. 12:48:03
Ha Jutglá pályára lép, akkor ő lesz a hatodik tizenéves, aki idén debütált a felnőtt csapatban. Szerintem Xavi most még nem fogja becserélni, de kedden lesz egy nem tudom, milyen apropójú barátságos meccs a Boca ellen, akkor simán ki lehetne próbálni.
Most valószínűbbnek látszik egy Abde, L. de Jong, Dembélé kezdő sor.
més que un club
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nekem egy félelmem van csak, ugyanaz, mint a BM ellen - bár ott nyilván mindegy is volt. Araujo megint szélső védő lesz, és bár Umtiti gondolom jobb, mint Lenglet, így is van egy olyan gondolatom, hogy Araujo húzott ki minket mostanában a slamasztikából a szűkösen megnyert meccseken. Ha ő nem lesz hátul utolsó védvonalban... 

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nincsenek nagy elvárásaim a mai meccsel kapcsolatban.
Legyen meg a 3 pont és én már elégedett leszek.

Legyen meg a 3 pont és én már elégedett leszek.