Kalapos írta: ↑2021.12.07. 16:14:41
Pesszimista hozzáállással a legjobb a továbbjutás lenne, mert az gyorsan egy vödör pénz, és még az is belefér hogy a BM lesimáz minket. Csak a Dinamónak kell drukkolni és kész, mellé tehetjük hogy az EL-ből is úgyis kiesnénk. Csak már elég a sírásból azért mentem a másik irányba, hogy potenciálisan mivel járhatunk a legjobban, ami még azért nagyjából reális is.
Én értem, csak Te abból indulsz ki az EL esetében, hogy azt megnyerjük.
Erre semmi garancia nincs, pláne nem az, hogy már nyerték már meg spanyol csapatok. Na bumm.
Szóval én értem amit írsz, és persze, ha látnám a jövőt, hogy magasba emeljük az EL trófeát, akkor oké, legyen EL belőle.
De erre nincs garancia, és egy bl csoportkörből kiesés az hatalmas blama, aztán meg mondjuk kipottyanunk az EL-ből is a 16/8 között az megint csak blama.
Mondjuk úgy vagyok a blamával, hogy a klub és pár játékos már fejben menthetetlen, a pofonok és sebek olyan mélyek, hogy még egy két blama semmit nem jelent. Nem véletlen, hogy előző szezonban a kiesésnél igazából rezzenéstelen arcok voltak, who cares alapon.
Na meglátjuk holnap, nekem minden okés, nagy elvárásaim nincsenek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."