Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csongor: szted mire gondoltambarcafan írta:mármint hfcb "A" kontra "B"Bercy írta:Srácok!
Ha ilyen jól alakulnak a csapatok akkor akár egy edzőmeccset is nyomhatnánk a Tippmixben valamelyik hétvégén!
Az "A" keretben megprobálok Charlie helyett addig hozni valakit és teljes létszámmal mehet a bugi!
Vélemény???azért Charliet is megkérdezhetem hátha feltud jönni... vagy védhet Szundi
Jaja, nem elhanyagolható kérdés ez sem Petikém...barcafan írta:és lehetőleg az ellenfélnekScorpion írta:Sok sikert kívánok a B csapatnak 9-én. Nyerni fogtok, mert nyerni kell!!!
Én a távolból szorítok!
Peti. Te rugod a döntőgólt, mert muszáj![]()
![]()
Ja Peti általában a döntő pillanatban esik hasra, de ilyenkor legalább beleakad a labdába és sikerül neki lővéshez hasonaltos valamit elkövetnieScorpion írta:Sok sikert kívánok a B csapatnak 9-én. Nyerni fogtok, mert nyerni kell!!!
Én a távolból szorítok!
Peti. Te rugod a döntőgólt, mert muszáj
Charlie 190 cm magas és klubban focizik. A csapat többi tagja ismeri, hogy milyen kapuk vannak a Tippmix arénában, ezért gondolom, hogy a C. magasságaxkapuméret= tornagyőzelem.Charlie írta: 26.-án majd úgyis védek, azt, ha nem tetszik a teljesítményem, akkor csak szóltok, azt készMaximumot kihozom magamból ígérem.
C.