Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát érdekes, amit írsz. 2010-ben Sneijdertől vették el az Aranylabdát Messi javára, 2013-ban Robbentől C. Ronaldo javára. Akkor érdekes nem a címek számítottak.
2018 LondonBarcaforever írta: ↑2021.11.29. 17:51:23Azért ismerve az arabok beszivárgását az Uefa/Fifa szervezetekbe, nem hinném, hogy véletlen lenne, hogy pont Párizsban lesz idén az aranylabda átadó ünnepség. Vajon miért, kiért?
Ez nem mindig Zürichben volt?
Már csak azért sem nagyon sétálgathatott a saját térfelünkön, mert a meccsek túlnyomó részében mi irányítottuk a játékot, stabil labdabirtoklási mutatókkal, és ami a legfőbb, hogy az ellenfelek térfelén.
brazilfan írta: ↑2021.11.27. 09:10:46Nálunk ezt nem csinálta, szerintem Párizsban is csak a mostani City-meccsen volt feltűnő. Nem tudom, mi a helyzet ott, milyen viszonyban van a többiekkel, mi történik a taktikai megbeszéléseik alatt, milyen konkrét feladatokkal lép pályára, ha kap egyáltalán ilyeneket. Mindenesetre itt, a Barcában, az ellenfelek térfelére koncentrált, és a sétálgatással is folyamatosan lekötötte két-három játékosuk figyelmét.
- - - - -
Korábban már írták itt, hogy harmincon felül nem könnyű klubot, lakhelyet stb. váltani, és ezzel nagyon egyetértek. Mások viszont C. Ronaldót hozzák fel ellenpéldának, aki mindenhol a maximumot nyújtja. Igen, de C. nem a nevelőegyesületében lehúzott húsz év után váltott, ő Messihez képest vándormadár, és egészen másfajta személyiség, hódító és kitárulkozó típus, látszik a gólörömén, az allűrjein. Messi meg magába forduló, aki – és ezt kételkedés nélkül elhiszem neki – a szeretett klubjában képzelte el a pályafutását.
Lehet, hogy nem profi mentalitás az, hogy a kényszerű váltás után az új csapatában nem találja a helyét, de az én szememben ez nem annak a jele, hogy amatőr vagy éretlen lenne, hanem hogy nem gép.
Nálunk ezt nem csinálta, szerintem Párizsban is csak a mostani City-meccsen volt feltűnő. Nem tudom, mi a helyzet ott, milyen viszonyban van a többiekkel, mi történik a taktikai megbeszéléseik alatt, milyen konkrét feladatokkal lép pályára, ha kap egyáltalán ilyeneket. Mindenesetre itt, a Barcában, az ellenfelek térfelére koncentrált, és a sétálgatással is folyamatosan lekötötte két-három játékosuk figyelmét.