visca el barca írta: ↑2021.11.23. 22:56:56
Sajnalom h nem jott ossze a gyozelem, pedig vegre olyan meccs volt evek ota eloszor amin nem aludtam be.
Az bebizonyosodott h elol marha vekonyak vagyunk, oda telen barmi aron (de jong, pedri) kell egy csatár.
Europa ligas bohockodast el kellene engedni es nyomni ami a bajnoksagban kifer.
Igazából kevésen múlt, a játék tetszett, ha ezt a tendenciát folytatja a csapat Xavival lehet keresnivalónk. Ki tudja, ha Koemant korábban váltják nem lett volna gond a továbbjutással. A portugáloknak nem sok közük volt a meccshez, azon a fejesen kívül nem igazán emlékszem komoly helyzetre. A két pontrúgás volt az, ráadásul az egyik már időn túl. (a végén már mindenki felment minden-mindegy alapon támadni)
Egy egészséges Fatival és egy 90 perces Dembélével kíváncsi lettem volna az eredményre, még nem is egy centeren múlt. Egy Adeyemit azért beránthatnánk. Dembélé-Adeyemi-Fati trió azért tudna büntetni.
Mindenesetre üdítő volt látni a fejlődést, ilyen intenzív letámadást sem láttam az elmúlt másfél évben. Úgy tűnik jó úton haladunk csak folytatódjon is.
Az amúgy kicsit meglepett, hogy a közönség mennyire éltette Dembouzt. Már a becserélésénél és az első labdérintéseinél zúgott a stadion. Inkább füttyszót jósoltam volna neki. Lehet, hogy átértékeli a dolgokat.
Remélem Araujo nem sérült le. A mezőny legjobbja volt szerintem Gavival és Busquets-el együtt. (plusz Dembélé amennyit fent volt). Egyszerűen nem lehetett elmenni mellette, mindent gyönyörűen megoldott, képtelenség volt elnyomni és a támadásokban is aktívan részt vett.