Aha, minden gyalázatos szerencsés győzelem után szoktak ilyeneket mondani.Peter írta: ↑2021.11.21. 00:10:37
A Real szépen hagyott minket játszani, olyan meccs volt, amit elterveztek. Ancelotti szája íze szerint alakult az egész forgatókönyv. Végig ők vezettek, mi szaladtunk az eredmény után. A Real kivárásra játszott és csak annyit hajtottak, amennyire szükségük volt. Nem jöttek ránk, nem támadtak le, nem volt rá szükségük.
Ez kb olyan,mintha a tegnapi játékot azzal védenéd,hogy a második félidő úgy ment,ahogy mi akartunk,hiszen vezettünk, onnantól kivárásra játszottunk, ezért nem hajtottunk stb. És nyilván a kapufával is megbeszéltük a dolgot.
Valójában a Real ellen pechünk volt, tegnap meg szerencsénk.
Nem Xavit okolom természetesen (kicsit talán csalódott vagyok mondjuk,mert a tudatalattim elhitte a nagy optimizmusban,hogy varázsütésre valami változik), a fő gond a kerettel van és azzal,hogy szezonról szezonra durván gyengültünk. És ezen Xavi nem fog változtatni. Most bele erőltethetjük, hogy ti aztán láttátok, vagy mi láttuk,hogy most aztán jobban letámadunk(amúgy szerintem ez a része rendben volt ebben a szezonban eddig is), de a valóság az,hogy nincs aki igazán helyzeteket alakítson ki és nincs olyan se aki berúgja őket. Hát még a középpálya védekezése.
Most olvastam,hogy Xavi el akarja érni,hogy SR hosszabbítson,mert fontos tagja a csapatnak. Mondjuk a tegnapi Mingu után visszasírtam én is.
Én úgy érzem,hogy amiből Xavi többet tud adni a csapatnak, az most nem olyan sok ebben a helyzetben. Minden erőt,energiát a keret megtartására és fejlesztésére kellett volna költeni. Persze azért egy hónap múlva nyilván többet látunk majd Xavi érdemeiből is, de ha most a következő öt meccsen ugyanez lesz,hogy a vak szerencsén múlik, hogy kapunk-e 4 gólt (mi meg alig lövünk), akkor körülötte is el fog fogyni a levegő. Remélem nem így lesz,mert kár lenne Xavit erre ellőni.
A Benfica ellen azért nem vagyunk esélytelenek. Egyáltalán nem voltak jobbak az első meccsen sem nálunk,most nem tudom milyen formában vannak,de szerintem izgalmas lesz.