Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En semmi extrat nem lattam busiban. Volt egy jo passza, amibol a tizi lett es ennyi. Biztonsagi, alibi jatek. Mindezt csigalassan. Teljesen elavult jatekos, de xavi ragaszkodni fog hozza.
A Real szépen hagyott minket játszani, olyan meccs volt, amit elterveztek. Ancelotti szája íze szerint alakult az egész forgatókönyv. Végig ők vezettek, mi szaladtunk az eredmény után. A Real kivárásra játszott és csak annyit hajtottak, amennyire szükségük volt. Nem jöttek ránk, nem támadtak le, nem volt rá szükségük.sansz írta: ↑2021.11.20. 23:33:48Írják páran az erőnlét dolgot, de szerintem tévedtek. A Real ellen végig hajtott a csapat a meccsen agresszívan,akkor csak pechünk volt. De ha a Real ellen oké az erőnlét,akkor nehogy azt gondoljuk,hogy a középcsapatok ellen elfáradunk. A furdulópont ma a gól után volt,mikor az ellenfél kicsit elkezdett támadni.
Magasan a meccs embere volt, egyébként sokadszorra idén.
A gólunk, számunkra a legjobbkor jött. Erőnléttel nem bírunk 90 percet, 60 perc után elfogyott az eró, kifújt a lendület, jöttek a pontatlan labdák, eladott passzok, elvesztett párharcok, koncentrációs problémák, lemaradtunk védekezésben, megelőztek minket. Mindenre láttunk példákat a meccsen.
Van pár feltételezésedFernando írta: ↑2021.11.20. 23:06:43Másként látom. Semmi köze nem lett volna az Espanyolnak ehhez meccshez. Sőt, megkockáztatom, meg is fejeltük volna 1-2 góllal ezt, ha nem fogyunk el erővel 60 perc után ismét mint a hóember tavasszal. Az az ember érzése, hogy 60 perc után legalább 3-4-el kell mennünk, hogy legyen esélyünk. A büntető pedig jogos volt.
Másként látom. Semmi köze nem lett volna az Espanyolnak ehhez meccshez. Sőt, megkockáztatom, meg is fejeltük volna 1-2 góllal ezt, ha nem fogyunk el erővel 60 perc után ismét mint a hóember tavasszal. Az az ember érzése, hogy 60 perc után legalább 3-4-el kell mennünk, hogy legyen esélyünk. A büntető pedig jogos volt.
Bár várható volt, de azért szépen telibe lőtted
Igen, érdekes lesz. Lehet, hogy nem tükörszélsőzik, mert azt olvastam valahol, hogy a debütánsunk Fati helyére fog beszállni. És akkor talán nagyobb zerep hárulna Depayra, meg a megérkező Nicoékra bepasszokkal. Majd kiderül. Engem főleg az érdekel, mennyire lesznek közel a játékrészek, mennyire kompakt a csapat felállásilag. Játékban még nem annyira nyilván.Titinho írta: ↑2021.11.20. 19:59:07Hát ez majd eldől, hogy Xavi hogy használja a szélsőket, nem biztos, hogy nála a bal lábas lesz a jobboson. Lehet fordítva lesznek, majd elválik.
11-ből 8 saját nevelés a kezdőben, valamint a 17!!! éves Akhomach debütál egyből kezdőként.
Kíváncsi leszek a meccsre, ezek a meccs előtti videók most engem is feldobtak.![]()
![]()
Hát ez majd eldől, hogy Xavi hogy használja a szélsőket, nem biztos, hogy nála a bal lábas lesz a jobboson. Lehet fordítva lesznek, majd elválik.