Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Emlékszem anno Mancini kötötte az ebet a karóhoz, hogy Davids nélkül nem tudja elképzelni a sinter középpályáját, aztán szépen leültette a kispadra. Azóta rühellem az olaszt...Fernando írta: ↑2021.11.19. 18:58:54Igaz, ő elég sokszor kezdett, de ha jól emlékszem csak fél évet volt itt, így gondoltam elfér. de írhattam volna helyette akár Paulinho-t is.Alcantara írta: ↑2021.11.19. 17:43:15Adriano! De szerettem a játékát, a Barca leguniverzálisabb embere volt. Akkoriban ilyen minden poszton játszó volt, ma csak egy SR.
Milito: remek játékos volt, sajnáltam, hogy a testvére nem ide jött, hanem az Interbe.
Davids nekem úgy rémlik sokat volt kezdő, vele stabilizálták egy téli igazolásnál a csapatot. Onnantól indultunk meg. Persze lehet tévedek, nem néztem utána.
Igaz, ő elég sokszor kezdett, de ha jól emlékszem csak fél évet volt itt, így gondoltam elfér. de írhattam volna helyette akár Paulinho-t is.Alcantara írta: ↑2021.11.19. 17:43:15Adriano! De szerettem a játékát, a Barca leguniverzálisabb embere volt. Akkoriban ilyen minden poszton játszó volt, ma csak egy SR.
Milito: remek játékos volt, sajnáltam, hogy a testvére nem ide jött, hanem az Interbe.
Davids nekem úgy rémlik sokat volt kezdő, vele stabilizálták egy téli igazolásnál a csapatot. Onnantól indultunk meg. Persze lehet tévedek, nem néztem utána.
Megmondom őszintén arra már nem emlékeztem, hogy kinek a beadását ütötte a hálóba ezért "meggugliztam". Laval nevű csávó adta be, amit sikeresen betolt Zubi. Oliseh a kegyelemdöfést adta meg vagy 25 méterről a végén.Bob_Marley írta: ↑2021.11.15. 21:23:17Nigéria Oliseh 98?
Ki is estek pedig utolsó meccsén rúgtak vagy hetet a bolgaroknak. Kiko vezetésével.
Azaz. Egy az egyben mint a belga.recrea írta: ↑2021.11.15. 21:50:59Kb, mint Vermaelen, amikor játszott, akkor klasszis...amikor játszottvisca el barca írta: ↑2021.11.15. 20:38:44Patrik Anderssonnal alapjaban veve nem lett volna gond, azert a majd 100xos valogatottságát nem a szel fujta ossze.
Nekem ha jol remlik, ugy vettuk meg h mar a bayerneben is alig jatszott serules miatt, nalunk meg volt vagy 20 meccse 3 ev alatt. Pre-dembele
Kb, mint Vermaelen, amikor játszott, akkor klasszis...amikor játszottvisca el barca írta: ↑2021.11.15. 20:38:44Patrik Anderssonnal alapjaban veve nem lett volna gond, azert a majd 100xos valogatottságát nem a szel fujta ossze.
Nekem ha jol remlik, ugy vettuk meg h mar a bayerneben is alig jatszott serules miatt, nalunk meg volt vagy 20 meccse 3 ev alatt. Pre-dembele
Nigéria Oliseh 98?
Szerintem Overmars annyira azért nem volt rossz, igaz az Arsenalban többet mutatott, de ott akkoriban azért nem gyenge csapat volt körülötte. De la Pena-t és Luis Garciat annyiban védeném meg hogy fiatalok voltak és nem fértek be egyszerűen akkor, több náluk tehetségesebb akár fiatal játékosaink voltak akkor. Nálam ők abba kategóriában vannak mint Nolito, Sergio Garcia, Sandro, Munir, Maxi Lopez, sőt egy bizonyos Icardi se fért még az első csapat közelébe se.Bob_Marley írta: ↑2021.11.15. 12:25:09Veb kérésére,akiket hirtelen nem olvastam. Alfonzo? Óriási tehetségnek tartották,ha jól rémlik Betistol hoztuk. Nem valt be. Overmars? Imádtam ajaxban,legdrágább is volt sokáig,nem vált be. Jó öreg kopaszt is idevennem. De La Pena. Nem olyan besult mint a többiek,de jóval több volt benne,espanyolban jött ki.
Kapusoknal egyértelmű Zubi nálam. Voltak óriási potyai,pl Athén....de annyira karizmatikus volt, S többnyire stabil hosszú hosszú éveken át a kapunkban. És akkor még két pontos rendszer volt, bajnoki cím is köszönhető volt neki.
Szerk: Luis Garcia is valahol ideveheto.
Oh köszi, így már értem a harmadik kategóriát.visca el barca írta: ↑2021.11.15. 07:41:38
Őt kb a 2000es evek elejen a vilag egyik legtehetsegesebb tamadokozeppalyasanak tartottak, a boca juniorsban 16 evesen debutalt, a fulen porgette a labdat, iszonyat jo, szeme lába volt. Kepzelj el egy prime xavi+iniesta kevereket egy sorral elorebb. Aztan a legjobb korban 23-24 evesen megvettuk aproert (most nezem a transfermarkton, 10 millioert), de kiderult h europa más kavehaz. Voltak itt is szep megmozdulasai, latszott, hogy zseni, de 50%at hozta annak amit a bocaban hozott. Rijkaard elso eveben még jatszott, aztan annyira nem tetszett neki h ment is a villarrealba egybol, akik utana meg is vették. Ott még volt tán 2 kozepes idenye, aztan vert kutyakent ment is vissza argentinaba.
Keirrison pedig 5 év alatt 0 mérkőzés, ő is egy óriási fogás volt
Plusz BEK-győzelem. Plusz Dream Team. És ami még nálam az első helyre teszi, az az, hogy a válogatottban is az első számú kapus volt, ami sem ter Stegenről, sem Valdésről nem mondható el (Bravóról igen, de ő meg a Barcában nem volt egyértelműen az).Bob_Marley írta: ↑2021.11.15. 12:25:09Kapusoknal egyértelmű Zubi nálam. Voltak óriási potyai,pl Athén....de annyira karizmatikus volt, S többnyire stabil hosszú hosszú éveken át a kapunkban. És akkor még két pontos rendszer volt, bajnoki cím is köszönhető volt neki.
A felsorolt nevek jó bizonyítékai annak, hogy nemcsak Bartomeuék tudtak mellényúlni, hanem kortól, elnöktől és edzőtől függetlenül bármelyik vezetés hozhat (és hozott is) rossz vagy tisztátalan döntéseket. (Remélem, a most kezdődő új korszak ebből a szempontból is másabb lesz.)
Hasonló. Sonny Andersonból volt egy A3-as. Ő aztán szépen pótolta Ronaldót.visca el barca írta: ↑2021.11.15. 09:59:50Epp este, a tema kapcsan jutott eszembe, hogy fiatal koromban a szobam fala tele volt nsből kivagott kepekkel, kozte egy csomo barcaba igazolt sztarrol amint epp barca mezzel pozolnak: riquelme, mendieta, sorin stb stb, volt vagy 10 ilyen kép, de csak olyan jatekosokrol akik kesobb mind felsultek