Vb-n mexikót Giovani és Rafa miatt néztem csak. Jó kis csemege volt, Gioban volt kraft, sajnálom nem futott be, lehet rossz helyen volt rossz időben.Fernando írta: ↑2021.11.13. 17:12:44Nekem ő máig fájó pont. Valahol, valamiért nagyon megreccsent a srác. Sajnos nem mindenki futja be azt a pályát amit jósolnak neki. Emlékszik még valaki Gai Assulinra vagy a dos Santos tesókra (főleg Giovanni, aki elvileg vilagklasszis kellett volna legyen), Muniesa, Montoya, Fontas, Cuenca, Tello stb? Vagy a közelmúltból Rafinha akár. Nagyon szurkolok a mostani generációs fiataloknak, hogy ne járjanak így, ebből a szempontból az egyik szemem nevet, hogy nincs pénz.
A régmúlt Barca csillagai
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nézem a „Ki minden idők lagnagyobb Barca csillaga?” szavazást, 2005. augusztusi, azóta eltelt 16 év, ami nem nagy idő, de egy mai szavazáson Sztojcskov, Rivaldo, Romario már nemigen lehetne ott a legjobbak között, helyettük nyilván Messire és Xavira érkezne a legtöbb szavazat.
Érdekes lenne egy újabb szavazás, de nem egyetlen játékosra kihegyezve, hanem mondjuk minden idők top 5 vagy top 10. Esetleg minden idők álomcsapata.
Érdekes lenne egy újabb szavazás, de nem egyetlen játékosra kihegyezve, hanem mondjuk minden idők top 5 vagy top 10. Esetleg minden idők álomcsapata.
Vagy egy amúgy erős jellem, mentális erő + család kell hozzá vagy egy teljesen hülye embernek kell lenned + család, hogy ilyen fiatalon betörj, karriert kezdve ekkora csapatokban. Erre csak nagyon kevesen képesek, engem személy szerint nem lep meg, hogy nem tudják kezelni az egészet. Dolgozik itt valaki multinál? Jóllehet teljesen más tészta, e amikor meg kell szólalnod 40 ember előtt, hiába kikapcsolt kamera, azért ott is össze kell szened magad. Hogy érezheti magát még egy amúgy gyerekkorától erre idomított srác, akinek minden labdatolását százmilliók nézik? Emlékszem Krkic egyik utolsó meccsére, ahol két kapufát rúgott, ez néhány hónappal azelőtt lehetett, hogy eladták a Rómának. Sírva jött le a pályáról, Henry vállára zokogva borulva, annyira szégyellte magát. Két kapufa miatt - de 10 centire attól, ami a világot jelenti az ő helyzetében, kétszer is. A Moneyball című film ezt tökéletesen megmutatja, Brad Pitt - Billy Bean szemszögéből. Szerintem minden generáció így fog járni, és 1-2 játékos kivételével senki nem fogja többre vinni, mint pl. a Getafe. De ez teljesen normális is, még ha a Brcáról is van szó.Fernando írta: ↑2021.11.13. 17:12:44Nekem ő máig fájó pont. Valahol, valamiért nagyon megreccsent a srác. Sajnos nem mindenki futja be azt a pályát amit jósolnak neki. Emlékszik még valaki Gai Assulinra vagy a dos Santos tesókra (főleg Giovanni, aki elvileg vilagklasszis kellett volna legyen), Muniesa, Montoya, Fontas, Cuenca, Tello stb? Vagy a közelmúltból Rafinha akár. Nagyon szurkolok a mostani generációs fiataloknak, hogy ne járjanak így, ebből a szempontból az egyik szemem nevet, hogy nincs pénz.
Football, bloody hell. /SAF/
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nekem ő máig fájó pont. Valahol, valamiért nagyon megreccsent a srác. Sajnos nem mindenki futja be azt a pályát amit jósolnak neki. Emlékszik még valaki Gai Assulinra vagy a dos Santos tesókra (főleg Giovanni, aki elvileg vilagklasszis kellett volna legyen), Muniesa, Montoya, Fontas, Cuenca, Tello stb? Vagy a közelmúltból Rafinha akár. Nagyon szurkolok a mostani generációs fiataloknak, hogy ne járjanak így, ebből a szempontból az egyik szemem nevet, hogy nincs pénz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Dani Alves hatalmas fazon: 1 euro / hét fizetés, remek hangulatú öltöző, győztes mentalitás. Ugyan mit veszíthetünk? Nem nyerjük meg Vele a BL-t? vagy La Ligát?
Erre biztos emlékeztek: https://www.youtube.com/watch?v=Pr_5AEHQf0w
Erre biztos emlékeztek: https://www.youtube.com/watch?v=Pr_5AEHQf0w
- Leon
- Director del Fútbol
Alves is on, imádom, köszönöm várom!
És a topikot is....
És a topikot is....

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Deluigi
- Entrenador del Barça
Ebben a topicban találom stílszerűnek: Üdv. a klubnál Daniel Alves (apó).
Remélem hamarosan Iniesta is visszatér. R10 már bizonytalan.
Remélem hamarosan Iniesta is visszatér. R10 már bizonytalan.
-
- Barça C
Köszi és az eddigi munkákat is. mobdro
- davi10
- Llegenda del Barça
Bojan
Vissel Kobe
Tiszta Barca öregfiúk, Umtiti-t is vihetnék

Tiszta Barca öregfiúk, Umtiti-t is vihetnék

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Jeffren jó példa. Annyira egyben volt az a csapat, hogy aki a stílusba beleillett, nem lógott ki akkor sem, ha egyébként a játéktudása alapvetően nem lett volna elég ehhez a szinthez. Aztán van a másik a véglet, a mostani, ahol lényegében Messin és ter Stegenen kívül mindenki csövesbánatnak tűnik, mert annyira nincs koncepció, ötlet, egységesség.Nero. írta: ↑2020.07.29. 02:08:53Mostanában a 09-10es szezon (“csak” a Ligát nyertük meg de elképesztően erős csapat volt, nem csak a játék de a keret is) meccseinek összefoglalóit nézem, és eszembe jutott Jeffren. Mondjuk csillag nem volt, de voltak szép megmozdulásai és egy időben Henry játék perceit is elvette.
Kiváncsi voltam mi van vele, a horvát bajnokságban nyomja... Gyakorlatilag évente vált klubot és egye gyengébb bajnokságokba igazol.
Akkoriban egyébként nem az hogy 1-0 után nem ültünk le, de még több gólos vezetésnél is támadtunk hogy a publikum és a közönség ki legyen szolgálva.
Mostanában a 09-10es szezon (“csak” a Ligát nyertük meg de elképesztően erős csapat volt, nem csak a játék de a keret is) meccseinek összefoglalóit nézem, és eszembe jutott Jeffren. Mondjuk csillag nem volt, de voltak szép megmozdulásai és egy időben Henry játék perceit is elvette.
Kiváncsi voltam mi van vele, a horvát bajnokságban nyomja... Gyakorlatilag évente vált klubot és egye gyengébb bajnokságokba igazol.
Akkoriban egyébként nem az hogy 1-0 után nem ültünk le, de még több gólos vezetésnél is támadtunk hogy a publikum és a közönség ki legyen szolgálva.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Pedro erényei a labda nélkül mutatkoznak meg leginkább (és a 16-oson belül), Dembélé meg kb pont az ellentéte. Lévén a csapatunk tavaly Messin kívül 0 kreativitással rendelkezett, nem hiszem, hogy Pedro bármit dobott volna a játékunkon. Én anno örültem amikor elment, mai fejjel jobban értékelem már a stílust amit képvisel, de jelenleg kétlem, hogy ő kellene a szélekre.. Inkább olyan ember kell, aki Messin kívül is képes a mi oldalunkra billenteni a mérleg nyelvét, és folyamatosan terroroizálja a védőket. Pedrito sok dologban jó, de ezekben pont nem, Dembélé ellenben pont igen - már ha épp olyan napja van. Egy jó rendszerbe lehet én is Pedrot választanám, de így, hogy az elől levő tehetség csak az, ami a mi oldalunkra billenti támadásokban a mérleg nyelvét, személy szerint inkább kísérletezgetnék tovább OD-val.
Csak egy kis összehasonlítás. Nagyjából ugyanaz a poszt. Emlékszem hogy a fórum 90%a örült mikor elment, én Bob meg még egy pár ember annyira nem.csababarca írta:Ebbe hogy lehetett megint belekeverni Dembelét? Üldözésimánia?
Fórum 90%a meg örömujjongott mikor elment.
Abban a rendszerben tökéletes volt, jelenlegi barcaban semmire se menne, mivel nincs rendszer.
Szerintem lenne helye a mostani csapatban. Nem egy labdazsonglőr, sosem volt az, de cserébe igen szorgalmasan besegített a védekezésben. Valverde biztos hogy foglalkoztatná.
Annyit biztos hogy hozzá tenne mint a klub történetének 2 legdrágább (még leírni is fáj) igazolása.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ebbe hogy lehetett megint belekeverni Dembelét? Üldözésimánia?
Abban a rendszerben tökéletes volt, jelenlegi barcaban semmire se menne, mivel nincs rendszer.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Guardiola 2010ben az 5-0 után “Ha Pedro brazil lenne és fülbevalót viselne akkor az egyesületnek aligha lenne pénze arra hogy megvegye ha máshol játszana”
2szer jobb játékos volt mint az agyonhypeolt Dembelé
2szer jobb játékos volt mint az agyonhypeolt Dembelé
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Az egész videó durva. Még akkor volt tűz a csapatbanMessiNeymarSuarez írta:https://youtu.be/dg5XxDBFi0c?t=18" target="_blankneobarca írta:Valaki szokott nézni Chelsea meccseket? Pedro nagyon jó kis játékos lett. Bár én régen is kedveltem.
(0:18)

Csak is Puyol
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://youtu.be/dg5XxDBFi0c?t=18" target="_blankneobarca írta:Valaki szokott nézni Chelsea meccseket? Pedro nagyon jó kis játékos lett. Bár én régen is kedveltem.
(0:18)
Már akkor zseniális volt, kedvenc gólom tőle. Ez a mentalitás hiányzik számomra a mostani Barcából...
Anno a zöldfülűek beálltak, és győztes mentalitással sikerre vezették a csapatot...Most egy világsztár, vagy Dembele nem képes arra mint anno egy Pedro.
Valahogy itt bukik el az egész..
Most egy zöldfülű beáll, kb annyi önbizalmat adnak neki, hogy ne rohanjon le a pályáról olykor..
Valahogy inkább a lúzer, "inkább kihagyjuk" irányelv az ami érvényesül az elmúlt években...Sajnos.
120 milliós Dembele feladja a kapusnak azt a labdát, amit a saját nevelés Pedro vígan bevert volna.
Pont ezen agyaltam én is. Nagyon jól játszik a srác!neobarca írta:Valaki szokott nézni Chelsea meccseket? Pedro nagyon jó kis játékos lett. Bár én régen is kedveltem.
- neobarca
- Director del Fútbol
Valaki szokott nézni Chelsea meccseket? Pedro nagyon jó kis játékos lett. Bár én régen is kedveltem.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Ez tényleg nagyon jó:) Lehet Őt is megszállták az ufók?palesz77 írta:Én azt nem értem, hogy Hleb 2008 júliusban érkezett a Barcához, Deco meg 2008 júniusban igazolt a Chelseahez. Dinhoval se játszott egy percet se együtt, de legalább edzettek együtt 1-2 hetet az felkészülés alatt, Decoval még ez se volt..Most akkor miért ő "szivárogtat" belsős infókat olyan időkből, ahol ott se volt?
Elmennek a francba ezek a földönkívüliek, miért nem korlátozzák a rablásokat egy-egy országra?
Mondjuk 2025-ig csak az államokban garázdálkodjanak vagy Kínában, persze ők sem akarják hogy holnapután lekopizzák az összes csészealj:) Legjobb lenne ha ide jönnének magyar honba, itt ártani úgy sem tudnak, viszont az NB I nézőszámát csak emelnék valamennyivel:)