Viszont 1 hónap múlva 2 kezdő vissza fog térni (aguero iss majd ki tudja. Lehet azt mondani, hogy majd Dembélé úgyis egyből megsérül, de mitől kell ilyen biztosra venni, de ami a legfontosabb, hogy rövid és hosszútávra is minőségi játékosok kellenek, hogy újra top-on lehessen a csapat. Akkor pedig nem azzal kellene kezdeni, hogy eladjuk őket. Lehet, hogy túlzottan optimista vagyok, de bízom benne, hogy az új stábbal a sérüléseket is lehet redukálni.visca el barca írta: ↑2021.11.08. 19:28:03Akkor is nulla. 3 posztra 3 ember marha keves. LDJ meg demir, esetleg coutinho nyomhato be oda, de lassuk be, egyik gyengebb mint a masik.
Jelenleg borzalmasan gyengek vagyunk elol, az, hogy a 2 szelso csatar 2 vedo, az vicc.
Ráadásul Sterlingnek sem a legkomfortosabb posztja a jobbszél és a Cityből sem azért menne mert új kihívást keres, hanem Pep is egyre kevésbé számít rá. Xavi amúgy is Comant preferálná inkább, de egy interjúban amikor Dembélérő kérdezték azt mondta, hogy mindenképpen hosszabbítani kell, megvannak a tervei vele, nem szabad elengedni.
Akire én el tudnék képzelni egy ilyen cserét az Adeyami, habár egy kész játékost "cserélnénk" egy kevésbé kiforrottra, de szerintem a világ egyik legjobb támadója lesz a közeljövőben. Technikás, gyors center, aki mindkét szélen bevethető. Sajnos valószínűleg az Atma-ban vagy a Poolban fog kikötni.