Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem is értem komolyan. Rio Ferdinand elemezte a meccs végén a Psg-t és ő is azt mondta, hogy ő még életében nem játszott olyan meccsen, ahol az ellenfél 3 támadója elöl áll és várakozik. Hármojukon volt Stones és Ruben Días, de az elemzés közben is durva volt látni, ahogy ott állnak elöl a semmi közepén. Nagyon remélem, hogy idén is összesorsolják őket a Bayernnel, úgy, hogy a bajorok a legjobb csapatukkal állhatnak ki ellenük.Subinho írta: ↑2021.11.25. 12:22:00Azért durva volt nézni Messi sétálgatását (Neymar dettó) pár méterre mellette megy a játék és meg sem próbál odamenni, esetleg letámadni. A pálya közepén sétálgat, támadáshoz nem igazán ér fel, védekezésben nem veszi ki a részét, megindulások nincsenek, passzok fele hátra, oldalra, így irányítóként sem igazán funkcionál. Ha kivennék a kezdőből sztem nem venné észre a PSG a hiányát sajnos....

Én csak a védekezésre mondtam ezt, hogy tedd oda a franciát is.
Azért Mbappe egy szinttel többet ad,mint a Messi-Neymar páros, még úgyis,hogy alig védekezik. Neymar ma csak simán szürke, van,hogy odateszi magát védekezésben,aztán utána tíz percig meg semmi.
És még tedd hozzá MBappét.
jah, elment, most meg nezheted az ures stadiontNyiri81 írta: ↑2021.11.04. 10:00:27Azért ne felejtsük el hogy az klub mostani helyzetéért Ő is felelős nem kicsit. 2015 óta zuhan a klub teljesítménye és Ő 1-2 évente még több pénzt akart úgy hogy Ő is részese volt a kudarcoknak. Azért nem tudom sajnálni hogy "maradni akart, de el kellett mennie". Hát bocsi, de a csilliárdos fizetése okán jutottunk oda ahova, hogy még egy szertárost se tudunk venni. Ha kicsit kisebb a zseb amit tömni kellett volna akkor talán maradhatott volna és nem lenne most kicsit keresű a szájíz. Nekünk se és neki se. Tudom a korábbi vezetés is hibázott hogy mindig lefeküdt neki. De konkrétan zsarolta a klubot így úgy. Ha akkor tökösebb a vezetőség, mint pl Perez (akit amúgy nem kedvelek) már 4 éve nem lenne itt.

Azért ne felejtsük el hogy az klub mostani helyzetéért Ő is felelős nem kicsit. 2015 óta zuhan a klub teljesítménye és Ő 1-2 évente még több pénzt akart úgy hogy Ő is részese volt a kudarcoknak. Azért nem tudom sajnálni hogy "maradni akart, de el kellett mennie". Hát bocsi, de a csilliárdos fizetése okán jutottunk oda ahova, hogy még egy szertárost se tudunk venni. Ha kicsit kisebb a zseb amit tömni kellett volna akkor talán maradhatott volna és nem lenne most kicsit keresű a szájíz. Nekünk se és neki se. Tudom a korábbi vezetés is hibázott hogy mindig lefeküdt neki. De konkrétan zsarolta a klubot így úgy. Ha akkor tökösebb a vezetőség, mint pl Perez (akit amúgy nem kedvelek) már 4 éve nem lenne itt.Subinho írta: ↑2021.11.04. 06:42:32Ez a nem megy neki a játék a PSG-ben dolog.... hát, nem mindegy, hogy valaki akar menni egy csapathoz, vagy el kell mennie, nem mindegy, hogy maradni akar, vagy elküldik. Az otthona gyerekkorától Barcelona. Ez az élete, itt akart maradni. Elküldték egy kényszerű helyzet miatt. Sajnálatos, de ez azért okozhatott egy elég nagy lelki traumát nála. Ez teljesen más, mint Neymar PSG-be igazolása...vagy pl. Iniesta japán levezetése.
Visszatérne jövőre szívesen? Lehet. Kitudjuk fizetni az arabokat? Nem! Ez sajnos ennyi.
BarcasKrisz írta: ↑2021.11.04. 01:56:25Nem tartom lehetetlennek, hogy már jövőre visszatérjen hozzánk...
Azért nem egészen. Már elég sok játékperce volt, de még mindig idegen test.
Tök jókat szoktál írni azért kérdeztem hogy mire gondolsz.csababarca írta: ↑2021.10.01. 17:34:31most látjuk, hogy mennyit is ér a többi elnyomott, Messi alá játszó klasszis, legalább felnyílnak a szemek előbb utóbb.
Griezmann, Pedri, SR, Busi, Alba. A szerinted elnyomott, Messi alá játszó klasszisok, és nyíljanak fel a szemek.csababarca írta: ↑2021.10.01. 17:34:31Akár hiszed akár nem, nem hazudni járok a fórumra, meg ilyeneket kitalálni.
De ha jobb engem meghazudtolni, akkor legyen így:)
Akár hiszed akár nem, nem hazudni járok a fórumra, meg ilyeneket kitalálni.Kalapos írta: ↑2021.10.01. 17:01:39
Na de vissza a lényegre, mert én csak abba kötöttem bele, hogy te kiemelted hogy ugye nem javult senki nélküle. A többibe én bele se megyek, mert tényleg felesleges.
Akik szerinted mosdatva voltak az Griezmann, Pedri, Busi, SR és Alba? Jó nyílván Depayt meg a 17 éveseket nem írhattad, FDJ-t se mert ő elvileg a jók közé tartozik, szóval maradtak az említettek, de közülük Griezmann lépett és elárulom hogy Pedrin kívül a többiek tuti soha nem is voltak azzal felmentve hogy Messi miatt rosszak xd SR mosdatva Messivel?? Olvasod te a fórumot?
Szerintem előrébb lennénk vele, de igazából mind1 mert nem nyernénk semmit úgy se, és talán nem indulnának el olyan folyamatok, amiknek el kell indulnia ha 10 év múlva is akarunk jó féle Barca meccset nézni. Én arra szavaztam, mint a fórumozók ~75%-a ha jól emlékszem. Hogy maradjon.
Micsoda következtetés