recrea írta: ↑2021.11.03. 17:13:13
Pár hét múlva eldől, h kell-e ott pontot szereznünk…mondjuk már a felvetés is megmosolyogtató.
Mondjuk ez a mondat a jelenlegi BL-mezőny 4/5-ére igaz.
Ha tudtuk volna tartani azt a játékot, amit az első 20 percben toltunk nem kellett volna, hogy gond legyen. Nem volt lélegzetelállító, de egy Kijeev ellen bőven elég. Ez már visszatérő hiba. És nem indokolható az erőnléttel.
Egycsapásra nem lesz változás, de lassan elkezdődhet. Ugyanakkor, ha jön Xavi és rendet tud pakolni az öltözőben, a fejekben már elindulhat egy látható folyamat. De abban is egy új időszak kezdődhet, hogy most nagyjából kezdenek visszaszivárogni a sérültjeink. A hétvégén a kezdőből gyakorlatilag 6-7 ember hiányzott, de De Jong, Dembélé, Fati, Araujo is csak most tért vissza. Ha ezek a játékosok tartósan egészségesek lesznek akkor már jó eséllyel nem kell egy Benficától parázni, hogy túljussunk a csoportból.
Ha továbbmegyünk, egészséges csapattal, amivel már közel fél éve az új edző dolgozik már el tudom képzelni, hogy a nyolcad, vagy negyeddöntőnek úgy vágunk neki, hogy nem kell akkora bravúr a továbbjutáshoz.
Tegnap látszódott, hogy mennyit változott a támadójáték mikor Dembélé beállt. Ugyan kicsit rozsdás még és sokszor választott rossz megoldást, de egy fél éves sérülésből tért vissza. A másik oldalon pedig ottt egy Fati akinek nem kell 4-5 helyzet egy gólhoz, kegyetlenül kihasználja a sanszait.
Nem tudom Dest mennyire volt sérült, mekkora kockázat lett volna a játéka , de Minguezával Seginek nem tudom mi volt az elképzelése fél óra után. Nem csak, hogy védekezésben volt vakon, de azok a beadások... Még ha jó helyre mentek volna, de a masszív, égimeszelő ukránok között a mi 170 centis támadóinktól mit vártak.
A 4-3-3 erőltetése is remélem elmarad, ha nincs a posztra ember, mert kirakni oda Gavit, már az elejétől kezdve halálra volt ítélve. Szerencsétlen gyerek vonyított ott a fájdalomtól, annyira idegen volt neki.