Gaillard írta: ↑2021.10.29. 16:15:54
Ezek szerint az összes edző hülye volt eddig a focihoz, aki itt megfordult az elmúlt évtizedben ...
A legjobb ez a mantra, hogy azért játszik, mert katalán

Ja és akkor más miért nem játszott ennyit eddig katalánként az elmúlt években, valamiért csak megérte a clubnak számítania a szolgálataira.
A középpályán kellett volna szerepelnie a kezdetek óta, de belement ebbe a jobbhátvéd pótlék szerepbe, amivel kb. el is ment a pályafutása.
Sokkal kreatívabb volt a kezdeteknél, amikor nem ezt a pótszerepet tolta, de azóta tényleg nagyon megszürkült a játéka, viszont a Barca "leépülésében" talán az egyik legkisebb szerepe volt.
Vagy én emlékszem rosszul, vagy Te, de valami nem stimmel szerintem.
Robika a legeleje óta középpályás volt a csapatban, de soha semmi kreativitás nem volt benne, semmi építő jellegű, előremutató passzt nem produkált, mindig csak a tutira ment - hátra Pikének vagy oldalra Businak. Nem hiába lett oldalpassz a beceneve. Aztán jött Enrique, Alves elment, Montoya nem vált be, és valahogy odakeveredett jobbvédőbe, ahol lehozott másfél jó meccset, meg nem volt _annyira_ haszontalan, mint középpályán. Így "ragadt" ott. Itt a fórumon akkoriban még volt is némi örömködés, hogy LE megtalálta a helyét, meg minden. Aztán ugye Neymar lábon rúgta a PSG ellen 2017-ben, meg azóta csk is lett, úgyhogy örökre beírta szent nevét a Barca törikönyveibe.
Egyébként kívülről egy csendes jó gyereknek néz ki, de szerintem az egyik legnagyobb méreg a csapatban a háttérben. A teljesítménye mindig is nulla volt, de feljogosítva érzi magát olyanokra, amikért Piqué és Busi valóban megdolgozott, ő meg sosem érdemelte ki. Persze nem ismerem, csak amit látok tévében, edzésen, meccsen, olvasok/hallok interjúkban, nekem úgy jön le, hogy még Piquénél is toxikusabb a csapatnak a jelenléte. A mostani kapitányok közül én egyedül Busiban látom azt, hogy nem balhézik, meg nem ő hisztizik a keményebb edzések ellen, a másik három (Alba, Piqué, SR) viszont nagyon nem kéne már ide, remélem, minél hamarabb elkerülnek Barcelonából, főleg ennek a topiknak a címadója.