Azért egyelőre nem kell Xavitól sem csodát várni. Ha egy új koncepció, megfelelő játékosok használata stb. jó irányt vesz, az hatalmas előrelépés, de én bármi is történik várnék az őszi szezon végéig. Amit rövidebb távon várok az a mentalitás változása. Az egyértelmű, hogy a csapat túlnyomó része ebben a tekintetben padlón van vagy nincs kellő motivációja. Xavival ez gyorsan megváltozhat. Olyan ember akit a játékosok tisztelnek, hallgatnak rá össze sem lehet hasonlítani Koemannal. Ennek szerintem gyorsan nyoma lehet a pályán is.jclayton írta: ↑2021.10.29. 11:33:17Új edző esetén (beleértve Xavit) gyors és érezhető fellendülésre lehet számítani minden téren, mert a csapat ennél tényleg jobb képességű, mint ahol áll. A konzisztens taktika, a mentalitás, a hozzáállás terén egyaránt vannak elmaradások, ezen egy edzőváltás segíthet.
A kérdés sokkal inkább az, hogy az első borítékolható hullámvölgy mikor jön el és hogy kezeli azt a csapat, Laporta, és ami talán a legfontosabb, a szurkolók.
Egy Gavi, Nico, Balde, Puig számára szerintem tökéletesebb edző nem lehetne. Kivéve talán Pep.
Én speciel nem azt remélem és szeretném, hogy azt a játékstílust próbálja egy az egyben visszahozni, ami az ő idejében volt. Inkább, hogy az elképzéleseit a kerethez igazítsa.