Bajnoki Mérkőzések
Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Eric, Alba; Busquets, Gavi, Nico; Memphis, Aguero, Dest

- geridoss
- Director del Fútbol
Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog kinézni az első kezdő Koeman nélkül. Remélem mindenki lehetőségekhez mérten a helyén fog játszani, gondolok itt arra, hogy Dest ne legyen jobbszélső támadó, amikor itt van egy Demir pl. Puig sorsa is érdekes lesz, szerintem ő még az aftert tolja, annyira örülhetett tegnap a hírnek
Schreuder amúgy maradt a csapatnál vagy ő is repült?

Schreuder amúgy maradt a csapatnál vagy ő is repült?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Friss hír az NSO-n : megszabadultunk a világ majdnem legjobb edzőjétől !!!!!!!
Laporta állítólag a csapat előtt tegnap este köszönte meg neki az eddigieket.
Erre mondják : van isten (csak kevés).
Lehet kezdeni építkezni.

Erre mondják : van isten (csak kevés).
Lehet kezdeni építkezni.
Csak halkan jegyzem, meg, hogy a Rayotól utoljára 2002-ben kaptunk ki, amikor Van Gaal volt az edzőnk, és januárig húzták a kirúgását. A Barca pedig tavasszal nem jutott a BL-be.Zozzy 5 írta: ↑2021.10.27. 23:09:16Baromira nem lesz így ebből BL, ami majd tol rajtunk még egy jó nagyot a sűllyesztő felé. Az a károkozás, ami éppen zajlik, bőven túlmutat a szemétláda kikaparni óhajtott bánatpénzén. Semmi, konkrétan semmi nem utal arra, hogy itt érezhető javulás következik majd be.
Pedig a sérültek is visszajöttek. Látjuk, mire megy Agueroval meg Coutinhoval Mr. Nem Én Tehetek Róla. Takarodjon már el innen a budos francba!![]()
Kicsit sincsen deja vu érzésem.
-
- Llegenda del Barça
Baromira nem lesz így ebből BL, ami majd tol rajtunk még egy jó nagyot a sűllyesztő felé. Az a károkozás, ami éppen zajlik, bőven túlmutat a szemétláda kikaparni óhajtott bánatpénzén. Semmi, konkrétan semmi nem utal arra, hogy itt érezhető javulás következik majd be.
Pedig a sérültek is visszajöttek. Látjuk, mire megy Agueroval meg Coutinhoval Mr. Nem Én Tehetek Róla. Takarodjon már el innen a budos francba!
Pedig a sérültek is visszajöttek. Látjuk, mire megy Agueroval meg Coutinhoval Mr. Nem Én Tehetek Róla. Takarodjon már el innen a budos francba!

Valószínűleg lényegesen többet kért volna tőlünk, mint amennyit a Rayo-tól kap. Larsonos beállónak hoztuk Aguerot, Luuk de Jong inkább a betömörülő védelmek elleni meccsvégi hajrákhoz kellhetett erőcsatárnak a védőkkel bírkózni. Egyébként tényleg jó ötlet lett volna (nem csak így utólag), mert rutinos, ingyen van, és 178cm-e ellenére levegőben is ügyes. Nem vagyok benne biztos, de ő talán még régebben játszott jól , mint Ag. vagy LdJ, úgyhogy akár fordítva is lehetne.. Azért reménykedjünk: A. sérülés nélkül lehoz most már két szezont, LdJ megtáltosodik, stb.
Amikor Ancelotti azt mondta Koemannak, hogy menni kell tovább, szerintem erre gondolt.
9., 10., 11...
- Subinho
- Director del Fútbol
Megint egy szép teljesítmény, köszönjük Mester!
Egyébként azt érti bárki, hogy a tök ingyen rutinos Falcaot miért nem.hoztuk ilyen Larsonos beállósnak? Helyette Luuk De Jong... Aki soha az életben nem volt még középszint sem.
Egyébként azt érti bárki, hogy a tök ingyen rutinos Falcaot miért nem.hoztuk ilyen Larsonos beállósnak? Helyette Luuk De Jong... Aki soha az életben nem volt még középszint sem.
-
- Capitá del Barça
5. pontra vagyunk. A BL-indulást érő helytől. Amennyiben a 4. helyen álló csapat lejátssza az elmaradt meccsét, akkor 6 pont is lehet. Októberben.
Még az EL-helyhez is kell 3 pont. (ha lejátssza az ott lévő a meccsét akkor 4).
Még az EL-helyhez is kell 3 pont. (ha lejátssza az ott lévő a meccsét akkor 4).
Busquets ma este is remekül látja a dolgokat: "kezdi aggasztani a helyzet." Akkor végül is csak 1-1,5 évvel van lemaradva a szurkolóktól... 

- vinszentvega
- Capitá del Barça
9. Hely……
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Sziasztok! Ma nemsokára megnyílik az élő topic. Köszönöm azoknak akik az El Classico alatt fórumoztak, 1 ember kivételével normális, kulturált formában tették. Hajrá, csak így tovább.
- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Azért sérülnek kevesebbet, mert olyan a genetikájuk. Nézd meg Busi-t, olyan mint egy gumiember: nekifutásból belerúgsz, ráhajlik a lábadra. Akinek kötöttebb izomzata van, az sokkal sérülékenyebb.
Régebben is már nagyon sokszor leírták itt a fórumban, hogy valami nincs rendben a Barcánál az orvosi stábbal. Vagy nincs megfelelő erőnléti felkészítés a sorozatos terheléshez? Ez a tömeges sérülés nem lehet a mai profi footbal természetes velejárója.
Például Messi, CR, Busi, stb idős játékosok sokkal kevesebbet sérülnek
Vagy a leves, vagy a tányér görbe.
Például Messi, CR, Busi, stb idős játékosok sokkal kevesebbet sérülnek
Vagy a leves, vagy a tányér görbe.
Ter Stegen - Dest, Piqué, Eric García, Alba - Busquets, Nico, Sergi Roberto - Memphis, Coutinho, Agüero

Szinte ugyanígy látom a helyzetet. Azt a Cou-Nico-Puig középpályát már fel is rajzolhatná mára az edző úr. Annyira ramaty, lassú és körülményes az a középpálya amivel operál, hogy sírni tudnék. A DJ-Pedri-SR-Busi négyesből Busquets ad a leggyakrabban mélységi indításokat és veszélyesebb labdákat - de átlövést nem sűrűn látunk tőle sem.bence0330 írta: ↑2021.10.27. 10:04:16
Hát, akkor baj van. Depay minden meccsen egyre haloványabb sajna, bár nehéz véleményt mondani róla is, mert hátulról nem kap labdát, elöl meg nincs kivel játszania. A Lyonban pl. nem ez volt a helyzet, Paqueta meg Aouar szebbnél szebb kulcspasszokkal tömte, elöl meg Ekambi és Kadewere jó partnerek voltak. Lövöldözte is a gólokat. Meg zseniális szabadokat vágott be egyre-másra. Most belegondolva Messi távozása óta kb nem volt 16-os előterében szabadrúgás lehetőségünk sem...
Hiába szűk a keretünk, valahogy mégis sokszor az az ember érzése, hogy a cserepadból pl. jobb középpályát lehetne kirakni a pályára. Az a Cou-Nico-Puig szerintem bármilyen komolyabb csapatnál elfogadható kezdő lenne, még ha nem is feltétlenül a legjobb. Csak belegondolni is ijesztő már olyan kp-ba, ahol minimum 2 a 3-ból ellövi a labdákat 16-20-ról... DJ-Pedri-SR-Busi gálanégyesből soha senki semmi pénzért nem tenné ezt meg, és Gavinak sem ez az erőssége. Pedig így még lehetne kompenzálni a támadósor hiányosságait.
- davi10
- Llegenda del Barça
Le lett írva, itt is meg a topicjában is. Jó lenne, ha kilépnél a write-only módból.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Fati is lesérült. Most a másik térde fáj
Szerintem Dárdai jobb eredményt érne el, mint ez a ........Camp Nou99 írta: ↑2021.10.27. 12:28:24Hiába kapnánk ki az esti meccsen ezt a kretént akkor sem küldenék el a padról. Ezt a teljesítményt pinyő is simán hozná.
- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Hiába kapnánk ki az esti meccsen ezt a kretént akkor sem küldenék el a padról. Ezt a teljesítményt pinyő is simán hozná.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát, akkor baj van. Depay minden meccsen egyre haloványabb sajna, bár nehéz véleményt mondani róla is, mert hátulról nem kap labdát, elöl meg nincs kivel játszania. A Lyonban pl. nem ez volt a helyzet, Paqueta meg Aouar szebbnél szebb kulcspasszokkal tömte, elöl meg Ekambi és Kadewere jó partnerek voltak. Lövöldözte is a gólokat. Meg zseniális szabadokat vágott be egyre-másra. Most belegondolva Messi távozása óta kb nem volt 16-os előterében szabadrúgás lehetőségünk sem...Titinho írta: ↑2021.10.27. 09:52:03Na Fati is kikerült végül a keretből, hivatalos közlemény jött róla, hogy vacakol a térde.
Frenkie is 7-10 napra esett ki, ő még a Real ellen sérült meg, ezért is kellett lecserélni.
Pedrinek pedig visszaesett a gyógyulása, további 3 hét pihi. A válogatott szünet után november 20-án az Espanyol ellen lehet újra a keretben.
Dembelé már a társakkal edz, de még a hétvégén sem biztos, hogy a keretben lesz.
A Sport szerint ez a kezdő várható ma este:
Ter Stegen - Mingueza, Eric, Piqué, Alba - Busi, Gavi, Roberto - Dest, Agüero, Depay.
Az a kp az gyönyörű lesz már előre mondom. Coutinho? Nico? Puig?![]()
Nem számítok könnyű meccsre, kontrára fognak szerintem játszani, amivel megint nem fogunk tudni mit kezdeni, 1-2 kapott gól várható szerintem megint. A kérdés, hogy mi mennyit teszünk el. Vagyis, hogy eltaláljuk e a kaput egyáltalán, a Real ellen 50 percet kellett várni rá...

Hiába szűk a keretünk, valahogy mégis sokszor az az ember érzése, hogy a cserepadból pl. jobb középpályát lehetne kirakni a pályára. Az a Cou-Nico-Puig szerintem bármilyen komolyabb csapatnál elfogadható kezdő lenne, még ha nem is feltétlenül a legjobb. Csak belegondolni is ijesztő már olyan kp-ba, ahol minimum 2 a 3-ból ellövi a labdákat 16-20-ról... DJ-Pedri-SR-Busi gálanégyesből soha senki semmi pénzért nem tenné ezt meg, és Gavinak sem ez az erőssége. Pedig így még lehetne kompenzálni a támadósor hiányosságait.
A másik opció persze hogy felküldünk minden tornyot 20 perccel a vége előtt, és ívelgetünk. Ez is megoldás.
Puigra ugye még mindig minden meccsen rákérdeznek a riporterek, és az a legutóbbi válasz, hogy túl nagy a versenyhelyzet. Akkor most döntsük el, hogy a keret nem elég erős, vagy a versenyhelyzet túl nagy, mert ez két totál ellentétes vélemény, amit meccsről-meccsre máshogy máshogy lát. De oké, nem kenyere a csávó, Nico viszont pont olyan játékot játszik, amit ő is szeret. Cou-t is szereti. Vagy nem középpályásként gondol a brazilra???
Vajon mit gondol erről az egészről Laporta, aki elég nyilvánvalóan tökéletesen ellentétes vonalat képvisel?
Dest elöl nevetséges. Nem ügyetlen a srác, de kapura teljesen veszélytelen. Még megpróbálni értettem, de látványosan nem működik. Most még remélhetőleg nem kell két védővel védekezni sem ott ilyen Vinik ellen, a Reál ellen az legalább magyarázat volt. Ott nagyon Demirért ordít a szitu, ha nincs Dembélé még. Elég unalmas már ez a poszton kívüli játékosszerepeltetés, főleg, ha nincs megindokolva. De ha már mindenképp más posztról akar odavinni valakit, akkor Cou. Nem jó oda ő sem, de legalább van a lábában veszély.
Albával eszerint minden rendben? Nagyon nem nézett ki jól a Reál ellen, látványosan sérült volt.
Valaki valamelyik topikban megemlítette Umtitit. Ha tényleg 100%-os állapotban van, akkor az ő padoztatása is luxus most nekünk. Én már el is feledkeztem róla. Vagy ő most ilyen klubszinten blokkolva van a hozzáállása miatt?
Na mindegy, szerintem a Rayot verni fogjuk ígyis-úgyis.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy