Persze az sem kizárt, de akkor is fura volt, hogy két ilyen brutális meccs után többet nem láttuk, sőt elpasszoltuk. Lehet, hogy visszaesett volna, de én úgy éreztem, átszakadt a gát. Persze az elpasszolásakor még nem tudtuk, hogy az a poszt, ahol a legnagyobb túltengés volt, és vagy 3-400 millió euró értékű 3 játékos plusz ő taposták egymás lábát, hirtelen teljesen megüresedik Messi, Griezmann távozásával és Dembélé kiesésével...Barcaforever írta: ↑2021.10.19. 21:01:52Ok elfogadom, hogy Trincaot másképp látjuk, sztem annyival volt annyija azzal a 2 meccsel.
Én spec Demirről semmit nem tudok, csak azt a pár percet láttam tőle, amit a pályán töltött, számomra lutri vagy akkora nagy tehetség?
Demir szerintem az álomkategória lesz, amikor meglesz az önbizalma. Mindenképp ő lesz szerintem a hosszútávú megoldás a jobbszélső posztra, de szeret 10-est is játszani. Kb mint Messi. A felkészülési meccseken amikor nála volt a labda, én nem tudtam megmondani, hogy nem egy kicsit még önbizalomhiányos Messi az. Pont ugyanolyan finom lábbal cselezett, ugyanúgy húzott befelé és durrantotta rá kapura a lasztikat, az a jellegzetes Messi-s szlalommozgása is megvolt, talán ez volt a legfeltűnőbb. 3-4-5 embereket gond nélkül hagyott ott. Persze, az 1-2 gyengébb csapat ellen volt, de látszott a mozgásán, hogy nem akárki a srác. Legalábbis nekem így jött le, de úgy rémlik, többen is eléggé oda voltunk érte abban az időben. Élesben nem mutatott sokat, de azért lefelé sem lógott szerintem abban a fél-1 órában, vagy mennyiben, amit kapott. De nem volt benne mersz, az látszott, nem mert mocorogni. Szerintem less meg valami összefoglalót ezekről a meccsekről. Nástic, de akár még a Salzburg ellen is, ahol eléggé elkupáltak minket, de még így is akadt olyan Messis szólója, ahol 3-4 emberen ment át, mint kés a vajon (https://www.youtube.com/watch?v=zNo1ZpGwsqA, 33. mp-től a szóló).
https://www.youtube.com/watch?v=N--BRUGaY_g
Ez a Juve elleni, ahol már a 3. percben gyönyörű gólpasszt adott. De ne is azt nézd, hanem ahogy érinti a lasztit, ahogy bokából, magától értetődően passzol tökéletes ütemekben, cselez, tapad hozzá a labda, stb. Kaptunk róla több szabadot is 20-25-ről. És azért ez nem a Nástic volt, ahol azért nyilván többször vert meg 2-3 embereket a gyengébb védelem miatt.
Odáig megyek, hogy az 1-2 Masiás fiatalon kívül ő volt az, aki miatt a szezonkezdet előtt jól nézett ki a Barca, és reménykedve vártuk a szezont.
Ha már igazolások topik, akkor beírom, hogy szerintem ő, ha véglegesítjük, végre egy olyan igazolás, ami előremutató. Olcsó, nagy benne a potenciál (persze, elképzelhető, hogy benne is marad, de akkor sem volt benne rizikó), fiatal. Totál ellentéte az előtte lévő 3-4 évnek, amikor nagy nevű, nem túl fiatal, és árukhoz képest még csak nem is olyan zseniális, ide nem illő játékosok jöttek halomban.
Szerintem hatalmas örömöt fog okozni nekünk. De majd elválik.