Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na örülök, előbb-utóbb átcsábítalak a sötét odalradavi10 írta: ↑2021.10.13. 10:53:02Amúgy meghallgattam az EP-t, majd a többire is sor kerül. Kellemes meglepetés volt, eszetlenebb darát vártam, de baromi jól össze van rakva. Talán egy teljes album sok lenne, de ez így könnyen lecsúszott. Az énekessel mondjuk (egyelőre) nem tudok megbarátkozni, nekem az a gyengepont. Főleg a kicsit donáldkacsás magas scream-ek nem igazán jöttek át. De zeneileg baromi jó cucc, kiváncsi leszek rájuk élőben. Főleg a dobosra, mert így látatlanba tuti van ott valami dobgépes csalás![]()
16k, rosszabbra számítottam. Ahogy néztem a helyfoglalós oldalt, nem lesz az egész aréna megnyitva. Én délután veszek jegyet, ránézek a KoRn-ra is, arra sincs még jegyem, ha jól emlékszem.
Ezt az egyet már ismertem, mert nemrég kiadtak egy új verziót a Lorna énekesével. Amúgy a többi is egész jó, hogy puhultak el ennyire nem értem
Egyetértek, az utóbbi 15 év egyik legnagyobb deathcore bandája már arénákat tölt meg. És ott lesz a Lorna Shore is
őket is imádom, volt szerencsém élőben látni őket