LG írta: ↑2021.08.23. 21:40:10
Messinél sokan elfelejtenek egy fontos tényezőt, hogy nem volt a Barcán kívül még egy nagy csapat az elmúlt években, aminek a játéka ennyire egy ember köré épült. A statisztikában csak számokat látunk, de mögé is kellene nézni.
Az idei szezon vízválasztó lesz, hiszen valamilyen szinten megmutja majd, hogy mennyit is tett hozzá valójában a csapat telejsítményéhez az argentin. Ha komoly visszaesés lesz a Barcánál, akkor sokat, ha nem, akkor viszont az nyer igazolást, amit néhányan a fórumon is gondolunk: hogy Messi tündöklésének csapatszinten megvolt az ára.
Szerintem meg semmit nem mutat meg ez a szezon sem, mert Messit kivettük, de összességében (rajta kívül) erősödtünk, plusz a liga évről évre gyengül.
Messi ha együtt játszhatott volna egy ilyen éles Depayyal, meg egy egészséges Fatival, egész más lett volna a helyzet, ez szinte biztos.
Most meg egy olyan csapatban van, ahol Neymar és MBappé, hogy csak a csatártársait említsem, kb a nyakamhoz teheted a kést, hogy gyengébb számai lesznek így Messinek, mint nálunk valaha.
Kalapos, ne haragudj, de mióta regisztráltál majdnem minden hozzásszólásodban Sonoma-val együtt, ott rúgtok bele Messibe, ahol lehet. tök mindegy milyen topik, Koeman, Pedri, Griezman, offtopic, eb topic, valahogy belefűzitek Messi ekézését.
Esetek 95 %ban elsiklok a kis szurkálódó megjegyzéseitek felett, de nem mindig.
Pláne most, amikor objektív statba belekötsz, hogy hát te ezt nem hiszed el.
Akkor ne hidd, francot sem érdekel.
Építs magadnak egy valóságot, ahol Messi kerékkötője volt az elmúlt 3 év barcájának, igazából teljesen mindegy.
Ha ez éltet, akkor rendben van, nincs ezzel gond, nekem sem szimpatikus a fél csapat, én is belerúgok Piquébe, Robertoba, Lengletbe, Griezmanba ha tudok.
De nem kell ájtatos manót játszani, fel kell vállalni hogy utálod, és kész.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."