Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mi vagyunk a hülyék, hogy mást vártunk

Igazad van, az valóban tény, hogy te így láttad. Viszont tévedsz.mess2009 írta: ↑2021.09.18. 08:52:37csak egy dolgot még a teljesítményekhez: (már kellően ki dühöngtük magunkat) azt kell komolyabban figyelembe venni, hogy az ellenfél milyen erőt képvisel! és egy komoly erővel szemben mennyire esik az adott játékosunk teljesítménye.
e tekintetben szomorú, de tény: hogy már az elején láttam hogy E.Garcia nem "az" a szint, de nem az Depay sem, és sajna (nálam) Ansu Fati sem, Puig-ot nem is említve.
Pedri sem csoda gyerek, tény - elsősorban fizikálisan gyenge - de nála markánsan kimutatható, hogy a játékfelfogása változott -rossz irányban- a hibás edzői magatartás nyomán.
Hát nem tudom, a Bayern ellen 30 perc után elfogytunk. Jót biztos nem tett volna az agyonjáratott kp-nak ha előtte 3 nappal 90 perceznek a Sevillával.
Ezt a "NEM TAKTIKÁZGAT" kifejezést itt találtam a Koeman topikban, ilyet kb csak egy fifa huszártól tudok elképzelni, hogy ilyet ír, de a maga nemében zseniális. (Amúgy csak lehet hiányzik Samper kolléga, és betolom a napi adagot).
Így van ahogy mondod. Így csinálják ezt a top klubbokban is.
Teljesen igazad van és jó a kispolák hasonlat.
1. Akkor más felállásban játszani. mondjuk egy támadóbb felfogású középpályát felküldeni. Előttük meg Depay.Chino írta: ↑2021.09.16. 13:50:45Lehet szidni Koemant, hogy nem tudta megszervezni a támadójátékot, meg miért nem lőttünk gólokat.
Most komolyan mit vártatok, ha van gyakorlatilag egy támadónk van. Kicsit más lehetett volna a helyzet, ha Depayy mellett szemezgethetünk egy Fati, Dembélé, Aguero trióból, de még MB sem állt játékra készen. Azért megnézném, ha a bajoroknak is csak egy Müllerjük lenne. Viszont egy ilyen kiherélt támadósorral(?) is lehetett volna gólt rúgni.
Hiányoljuk, hogy nincsenek kontrák, egy LDJ-re játszani, úgy hogy SR a jh. A bajnokságban még ennek ellenére is voltak, de egy Bayern más falat. Dest pedig még nem is teljesen egészséges. Nem tudom miért háborognak egyesek, hogy ő a jh, idén még sosem játszott ott.
Lehet orrba-szájba szidni a védelmet, nagyrészt jogosan, de ha visszagondolunk, nem volt olyan sok ziccere a németeknek, a góljaikhoz pedig oltári mák kellett.
Az, hogy jobb csapat, jobb edzővel minőségi játékosokkal és hosszabb paddal, mint a miénk ez szerintem, egyértelmű, sőt szerintem jelenleg a legjobbak. PSG, City ide vagy oda a játékosállomány itt is top, viszont sokkal inkább egyben vannak, ebben mindkét olajost verik.
Az pedig szerintem igazán dicsérendő, hogy fel tudtuk venni velük a harcot 18-19 éves játékosokkal.
Az utolsó mondatoddal megválaszoltad az elejétChino írta: ↑2021.09.16. 13:50:45Lehet szidni Koemant, hogy nem tudta megszervezni a támadójátékot, meg miért nem lőttünk gólokat.
Most komolyan mit vártatok, ha van gyakorlatilag egy támadónk van. Kicsit más lehetett volna a helyzet, ha Depayy mellett szemezgethetünk egy Fati, Dembélé, Aguero trióból, de még MB sem állt játékra készen. Azért megnézném, ha a bajoroknak is csak egy Müllerjük lenne. Viszont egy ilyen kiherélt támadósorral(?) is lehetett volna gólt rúgni.