Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sajnos ez nagyon gyenge produkció tőle, minden szempontból.baas11 írta: ↑2021.09.24. 19:59:282020 / 21 5 meccs utan egy hazai klassziko tasli utan:
10. Barcelona 5 2 1 2 9–5 +4 7
-
Griezmannal, Ansu Fatival , Messivel Dembelevel , Coutinhoval meg mindenkivel is stb….
Akkor az volt ugye h még nem tudta átadni az elképzeléseit …
-
Akkor most mit is várunk még ?
Értem h nincs pénz es “gyenge” a keret nem tud mit tenni … szerintem meg pont ilyenkor számít a legjobban h milyen az edző vagyis a jo edző !!!
-
Nezem a Real ismétlés , hurka csapat ez Mallorca de a madridi fiatalok Benzema vezetésével ugy mennek elore ( támadják a kaput)mint akik pontosak tudjak hogy mikor hova fognak megérkezni … … en csak ennyit szeretnek látni ! Valami játékot !
Ha ez megvan utána lehet agyalni (ha van pénz )hogy hol lehetne a Folyamatban még ügyesebb még hatékonyabb stb játékost használni !
Csak ezekre reagálnék:sansz írta: ↑2021.09.24. 15:53:16
Van alapja amúgy tényleg. Koemant nehéz kedvelni, de az a gyűlölethullám, ami ellene megy az túlzás. A Real és az Atleti is sokkal jobb helyzetben volt nálunk már tavaly is, mégis alig értek be előttünk. Akkor ott is rosszak az edzők?
Idén a Realnak egy jó meccse volt, sok-sok szerencsével, akkor ott is rossz az edző..?ja..mondjuk ezzel egyet is értenék.
Koeman meg miért mondana le. Mert válságban a csapat? A válság nagyrészéről nem ő tehet, talán ha Ő nincs, akkor még Depay se jött volna ide. Akkor még helyzetünk se lenne.
Mindenkinek vagy egy igazságérzete és ez sokszor nagyon eltérő. Szerintem ő úgy van vele, hogyha eladják alóla a teljes csatársort az utolsó pillanatban, miközben a másik része hónapokra, évekre sérült, és ezek után is engem tesztek mindenért felelősnek, akkor fizessetek érte. Ha most lemondana ingyen, jófej módon, akkor felvállalná, hogy igen, Ő tehet mindenről, a reputációja pedig semmivel nem emelkedne.
Mert ő cél focija mivel rosszabb mint amit Valverde alatt játszottunk, vagy a Koeman féle semmi? Vagy amit bármelyik edző játszat top szinten mint cél foci?
1-2re kapott ki a győztes Olaszoktól... akkor minden edző rossz aki nem nyerte meg az EB-t vagy mi a konklúzió pontosan?vinszentvega írta: ↑2021.09.24. 15:50:53Remélem az valami fake, hogy Laporta-nál Martinez a favorit. Semmivel nem lennénk vele elôbbre… A Belga sztárválogatottal se tudod mihez kezdeni….
Igen, és ha sokan mondják, akkor az iszlám törvénykezés teljesen rendben van manapság is, meg ha sokan mondják, akkor a Jupiter körül keringő beszélni tudó teáskanál is létezik. És ha sokan mondják, akkor Umtiti is sámánokkal gyógyította magát orvos helyett.
Szerintem az öltözői hangulat is fagyos lehet. Látszik a játékosokon. Nincs mosoly, nincs jókedv. Ha már egy cspatnál ez van, akkor megette a fene az egészet. Ismétlem magam, ezt megint csak Xavi tudja rendberakni. Mert hiába hoznak ide egy control freak, ordibáló, igazi dél- amerikai habitust, akkor azzal ugyan úgy fogunk járni mint szegény Martino-val...
Általában egyet szoktam érteni veled. Az azonban nem reális, hogy lemond, és itthagyja a neki járó pénzt. Erkölcsileg ugyanazt gondoljuk, de a realitása ennek nulla. Most is azt mondom, nem fogják elküldeni, mert nincs miből kifizetni, ha mégis van,akkor kérdés, honnan, hiszen végig azt dumálják hogy egy peták sincs a kasszában. Ameddig reálisan versenyben leszünk a 4. helyért nem fogják elküldeni. Koeman jól el lehet egy Southampton, Eindhoven, Kaiserslautern szintű csapatnál , ahol mások az elvárások. Egy olyan brand, mint a Baecelona, ezt a mélyrepülést nem engedheti meg sem erkölcsileg, sem anyagilag.LG írta: ↑2021.09.24. 05:35:23Milyen novembert? A Bayern után legkésőbb fel kellett volna állítani. Minden egyes meccs, amit még megkap edzőként bűn az elnökség számlájára, nekünk és a csapatnak pedig csapás.
Persze minimális gerinccel ő maga mondna le, és akkor ki fizetni sem kéne a szerződése hátralévő idejére járó fizetését. Ez lenne a miminum, ha már ő tényleg annyira szereti a klubot.
Persze nem így lesz. Inkább választja a kirúgást, a pénzt és a szurkolók megvetését. Utóbbit bőven mérdelmi, remélem belátják már azok is, akik eddig védeni próbálták.