Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem láttam a meccset. Borzasztóan gyengék.....gyorsan megnéztem az eredményt, valami 0-0-ra gondoltam ebből.
Azért így is valahogy háromszor átgyömöszölték a lasztit a gólvonalon
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem a cityvel játszanak?
Valóban érdekes lehet. Amikor sokkal csiszolatlanabb és kapkodóbb volt a játéka, mi már akkor is rendre szenvedtünk ellene (szerencsére akkor többnyire még rossz megoldásokat hozozz végül) Jó lenne végre, ha tényleg valaki meg tudná fogni.

Én ugyan válaszoltam a kérdésedre a hozzászólásom végén, bár te semmit nem cáfoltál, amit én írtam.
(ha jól tudom, Chuck Norris épp szabad - ő legutóbb két év alatt két osztállyal feljebb vitte a Southamptont, nem okozhat neki gondot tizenkilenc éves fiatalokat alapemberként beépítve megnyerni a BL-t és a bajnokságot, ráadásul fizetésre se tart igényt, ő fizet, hogy edző legyen)
1. Nem igaz, olvasd el újra a kommenteket. Mi is cseréért kiáltunk, csak nem bárkire és nem akarjuk még a Camp Nou gyepének minőségéért is őt megtenni bűnbaknak.Sonoma írta: ↑2021.09.19. 19:00:05
1. Szó szerint nem, de ha valaki cseréért kiállt, egyből megvéditek.
2 Attól, hogy mások is szenvednek a középcsapatoktól nem vigasztal. Az sem, ha a BL- ben ugyanúgy gyenge teljesítménnyel kizúgnak majd (velünk együtt).
3. Egy- két meccs alapján? Egy éve ugyanaz megy! Jön egy erősebb csapat hozzánk és nem tudjuk megverni a bajnokságban. A BL- ben meg már aláznak otthon is minket. Jön az idei évad, és újra ugyanazt látjuk. Semmi szervezettség nincs.
Ugyanúgy a padon ül és várja a játékosoktól, hogy oldják meg maguktól.
Mi változott amiért meg kellene tartanunk?
A legutóbbi BL meccsen már nem volt kaput eltaláló lövésünk se!
Hol itt a fejlődés?
Nagyon kíváncsi vagyok te miben látod a fejlődését a " géniusznak" az elmúlt egy évben? Kérlek írd már le, hagy tanuljunk, mert mi akik bíráljuk valahogy nem látjuk.