Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van. semmi értelme nem lenne az itt létének, vele is szenvednénk, csak kevesebbet, vagy máshogy.
1. El kellett mennie. Ha marad csődbe megy a klub. Most olvastam, hogy jövőre is csak 97m bérkeretből gazdálkodhatunk.Feast4 írta: ↑2021.09.30. 23:11:17Gyerekek azért álljunk már meg! A Liga történetének legeredményesebb gólvágója, a csapat legjobb góllövője. 6 aranylabda, 4 BL és 10 bajnoki cím. 30 gólt rúgott évente, ami most láttuk: Cadiz, Granada nagyon hiányzik.
Magyarázhatjuk, hogy az utolsó éveiben fék volt, bla-bla. Látjuk mekkora fék volt. Elment és hol is tartunk? Ja sehol!
A hiba ott volt, hogy ahogy a társaság kopni kezdett, nem pótoltuk normálisan csak ilyen félmegoldásokkal és eljutottunk oda, hogy még mindig rá kellett építeni a csapatot, de a társak csak úgy fogytak mellőle.
Nem rá kellett volna felhúzni a jövő Barcáját már. De most, nagyon jó lenne ha itt lenne még egy évet, főleg ennek a fiatal keretnek kéne egy vezér. Mellesleg egy csomó szponzori lóvé is elmegy vele.
Most ezen zizeghetünk, de igen jobb lenne ha itt lenne. De most már késő bánat, hozott anyagból kéne dolgozni, csak ehhez hülye az edzőnk.
Nem is értem , főleg a stílust ,miért kell így beszélni egymással , a klub., a világ legnagyobb játékosáról stb. Messi egy zseni . Rengeteg pozitív élményt trófeát adott a klubnak az embereknek .A hiba ott volt hogy mindent rá alapoztunk egy idő után. Elment , ennyi. Van élet utána , csak a megfelelő embert kellene a csapat élére állítani .davi10 írta: ↑2021.09.30. 20:54:521. Vele is nullák voltunk.
2. Senki szerint nem volt rendben.
Ha neked ennyi volt a pozitív élményed, és saját bevallásod szerint nem is nézed a meccseket, akkor végképp nem értem minek írod még ide a folyamatos rimánkodásodat. Baromi unalmas már. Évek óta másról se tudsz írni, csak arról, hogy régen minden jobb volt.
1. Vele is nullák voltunk.
ez igy van, itt sokan vakon vannak Messivel kapcsolatosan, en remelem, hogy visszajon meg legalabb egy szezonracorol írta: ↑2021.09.22. 22:16:59https://liner.hu/koeman-messi-zsarnokke ... z-edzesen/
Mármint jó értelemben, érdekes vallomás Koemantól.
Voltak azért eldőlt meccsek.westerngom írta: ↑2021.09.22. 19:16:52voltak az utóbbi egy-két évben eldőlt meccsek?csababarca írta: ↑2021.09.22. 18:13:07Persze, 40 meccsen is le lehetett volna cserélni tavaly is.
Csak ott a bibi, hogy nálunk tavaly nem volt senki, aki villanni tudott volna szorult helyzetben rajta kívül, psgnél még mindig maradt fent egy Neymar meg egy MBappé mondjuk.
Most annyival jobb a helyzet, hogy Depaytól lehet várni a váratlant, meg ha majd egyszer felépül Fati ebből a valamilyen rejtélyes sérüléséből akkor tőle.
Meg Coutinho lába elsülhet talán.
btw, jobban kellett volna használni, néha lehozni, főleg eldőlt meccseknél nem volt értelme pályán tartani.![]()
Csaba, a meccsek végéig mantráztad Te is mindig, hogy le kellet volna már régen zárni a meccset, mert a vége szinte mindig meleg lett. Vagy azért mert ráültünk az 1 gólos vezetésre, vagy azért mert elszórakoztuk a biztosnak tűnő győzelmet.
Szóval én sem mertem volna lekapni Leo-t a pályáról, pont azért amit fenn leírtál, hogy nem volt aki villanjon, ha "baj" van.
Amit nem értek, hogy Cout miért nem játszatjuk Messi (játékmesteri) pozíciójában, hiszen eddig az volt a baj, hogy Leo kioltja a pályán. Erre kőagy kitolja bal szélsőnek, mikor azon a poszton már bizonyította, hogy nem fog maradandót alkotni.
voltak az utóbbi egy-két évben eldőlt meccsek?csababarca írta: ↑2021.09.22. 18:13:07Persze, 40 meccsen is le lehetett volna cserélni tavaly is.
Csak ott a bibi, hogy nálunk tavaly nem volt senki, aki villanni tudott volna szorult helyzetben rajta kívül, psgnél még mindig maradt fent egy Neymar meg egy MBappé mondjuk.
Most annyival jobb a helyzet, hogy Depaytól lehet várni a váratlant, meg ha majd egyszer felépül Fati ebből a valamilyen rejtélyes sérüléséből akkor tőle.
Meg Coutinho lába elsülhet talán.
btw, jobban kellett volna használni, néha lehozni, főleg eldőlt meccseknél nem volt értelme pályán tartani.
Nem nekem szólt ugyan a hozzászólásod, de csak a tavalyi szezonban volt minimum 10-15 olyan meccs, ahol le lehetett volna ültetni...
Azért ez így egy picit fals. Messi ott még "csak" egy sztár, nem ugyanazt a szerepet tölti be mint itt. Ha Pocchettino a Barca edzője lenne megnézném, hogy hányszor cserélné le Messit.
Ez egy uralkodói család. Úgy kell elképzelni, mint egy feudális királyságot és családi vállalkozást egyben. Az egyik unokaöccs felel a fegyverbeszerzésekért, a másik hobbija a foci, így nála van a PSG, a harmadik kezében a külügy van stb...
Nem. Aki twittelgetett az nem az emír, hanem annak az unokaöccse. Legalábbis az indexen ezt írták.
Szerintem nem eszik olyan forrón a kását. Annyira nem elvakultak a PSG- tulajdonosai, hogy emiatt megfenyítsék az edzőt. Főleg, hogy a csere lőtte be a győztes gólt.Nyiri81 írta: ↑2021.09.21. 16:40:04Bár nem nekem szólt a kérdés, de a hétvégi Messi csere miatt, az uralkodó aki amúgy az egész PSG mögött áll (a Hamad közeli rokona) írt egy twitter bejegyzést Pochettino képével: "London is a beautiful city..you know that.."
Jelezte neki hogy Messit nem nagyon kéne cserélgetni. Mindezt twitteren. Tök mindegy hogy jól játszott e Messi vagy nem. 35 milliós évi fizuja van. Fél lábbal is játszania kell![]()
Bár nem nekem szólt a kérdés, de a hétvégi Messi csere miatt, az uralkodó aki amúgy az egész PSG mögött áll (a Hamad közeli rokona) írt egy twitter bejegyzést Pochettino képével: "London is a beautiful city..you know that.."