2021.09.19. 14:48:49
Azért nem kell egyből beleállni a mártírpózba, ha nem teljesen értünk egyet valamiben.
Azt kéne megérteni, hogy nem kinevetjük a kritikusokat, hanem mi magunk is kritikusok vagyunk, amit leírtunk már itt jó párszor, de úgy látszik, hiába tettük. Ezt is leírtuk ezerszer, hogy mi is hoznánk új edzőt helyette, csak az a különbség, hogy nem mindenáron bárkit és nem azonnal. Senki nem mondja itt, hogy de jó edző Koeman (szerintem 1 fórumozótól olvastam ilyet kijelentést az elmúlt fél évben).
Ha most kirúgnák, az kb. annyira lenne fair, mint anno Valverde menesztése. Mindenki tudta, hogy már rég érik, de egyszerűen logikátlan volt az időzítés. Ha már Koeman maradt erre a szezonra, mégis miért dobnák ki 4 meccs után, amin lényegében hozta az elvárt eredményeket? Igen, igen, a játék képe gyenge volt (leszámítva a Soci mecset).
Szóval nem kéne mindent kiforgatni, egyszerűen valaki türelmesebb típus és azt sem tudni, hogy mit engedhet meg magának jelenleg a klub. Nem látunk rá ezekre rendesen.
És továbbra sem a kritikákkal van bajunk szerintem többeknek, hanem az üres, menetrendszerinti fikázásokkal, ami persze nem mindenkire vonatkozik.
A Real "szárnyalását" meg majd szintén hosszútávon lehet értékelni, hogy ne csak off legyek. Engem személy szerint nem nyugtat meg, hogy a többi spanyol élcsapat is gyenge az elmúlt években, csak azért érdemes látni, hogy a szomszédban évek óta összeszokott, bejáratott rendszerben játszó tényleg jobb edzővel rendelkező csapatok is ugyanúgy szenvednek, mint mi. Tehát, bár - mondjuk el ezredszerre is - Koeman valóban gyenge edzőnek tűnik, nem olyan 1 bites téma ez, hogy rúgjuk ki azonnal, hozzunk bárkit és meg van oldva minden.