Azt Davi10 írta.Chino írta: ↑2021.09.18. 20:10:51Ezt a "de arról inkább ne is beszéljünk" mondatot nálam nem találod, inkább a te hozzászólásodból érződik hasonló.
A lényeg mindenesetre, hogy nem védeni akarom az én véleményem is hasonló mint az általános, ezt le is írtam már, csak nem esem olyan túlzásokba mint itt egyesek, akik már habzó szájjal szidják.
Ha holnap nem kezd Piké LDJ és SR 3asból max 1, és kreatívitást legalább imitáló támadó focit játszunk akkor nem fogok panaszkodni, akkor se ha nem nyerünk.
Sok mindent állt össze a Bayern ellen, ne vegyük figyelembe? Ok. Eddig itt volt Griezmann, már elment ő is, szóval a 3 bajnokit se vegyük figyelembe, akkor még be kellett rakni és dupla 0 volt, már nem kell, lehet variálni.
Akkor igazából eddig 1 meccsünk volt, a BM ellen, de ne nézzük. Legyen így. Még 3 hét már tényleg nem oszt vagy szoroz, várjuk ki.
Megmentheti magát ha végre Tényleg a fiatalok játszanak, és tényleg valami jó irányú reformot hajt végre. Meglátjuk, de még egy Rossi-féle 3-5-2 a diszkont Szalai Ádámmal mint fő taktika és én összetörök, de szerintem sokan mások is. Le lehetett nyelni a kiöregedett csapat lelki mélypontjait Rómában és Liverpoolban, a BM is tönkrevert már minket sokszor, a PSG is többször, a Juve is többször, ezt már szinte megszoktam. De sose hagytuk el magunkat annyira hogy egy kis csapat felállását és taktikáját próbáljuk megvalósítani otthon egy sehonnan jött senki csatárral mert holland. Idegenben még meg is értettem volna.
Koemannak nincs terve.
Ha lenne, azt játszaná a csapat. Vagyis, ha van, akkor az ez amit látunk. Vagy váltja az ötleteit hétről hétre, ami dettó azt jelenti hogy igazából nincs neki.
Ami jó lenne, ha lenne egy nagy betűs taktika. Lehet hiányzik belőle nem is 1 hanem 4 láncszem, de van, ki van találva, és játszuk hétről-hétre azzal aki éppen elérhető.
Pl ha 4-3-3 az ötlet Fati-Depay-Dembelé elől, és az az ötlet hogy gyakran bejön Aguero vagy ritkán LDJ. Akkor tök hasznos lenne ha a csapat legalább 4-3-3-t próbálna gyakorolni edzésen és meccseken is, aki éppen nem elérhető, legyen a padon valaki aki be tud ugrani, az se baj ha 17. Akkor van rendszer, látjuk hogy min dolgoznak mi a cél amit próbálunk megvalósítani.
Szóval ne nézzük a BM meccset. Akkor most a Granda ellen úgy kell felállni, hogy aztán a szezon 90%-ban azt játszuk és legyen jó az ötlet, a megvalósítás nem kell jó legyen, az a játékoson múlik, de az ötlet legyen jó. Koemannak volt már elég ideje variálgatni meg ötletelni, egy ideig ez dícsérhető volt, mert próbálkozott, most már nem az. Most már meg kéne legyen a felállás így a 2. szezon elején. Sokan távoztak ja, de ha egyik oldalról védjük hogy de hát meg volt kötve a keze, akkor másik oldalról ne védjük hogy de hát sokan elmentek. Minden adott volt neki hogy kitaláljon valamit csak nem tud.
Hogy holnap 3-5-2 vagy 4-3-3 vagy bánom is mi lesz, az fog elmondani mindent az edző munkájáról.
Emeryről meg annyit hogy meg lehet nézni az Arsenalt most utána. Emery 4x nyert EL-t, két különböző csapattal, + francia bajnokságot amit pl tavaly se tudott a PSG, egy erősebb kerettel. Koeman mire veri a mellét, a holland bajnoki címre 2002-ből? Hol élünk komolyan hogy Emery-t alacsonyabbnak hisszük mint Koemant, mint edző.
A válogatottat lehet jól összerakta, de tornán velük se járt.. amit egyébként nagyon bánhat, lehet jobban jár ő is és mi is ha marad a válogatottnál és elér egy jó eredményt hollandiával az EB-n, minthogy ott hagyta őket kb az utolsó pillanatban aztán nálunk okozott örömteljes pillanatokat.