2021.09.15. 07:39:23
A 3-0s eredmény hízelgő, igaza volt Henriknek a stúdióban, tavaly 8at kaptunk és 6 volt közte, de ma a két csapat közti különbség nagyobb volt. Tudásban, erőnlétben mindenképp.
Nem értem, akik elintézik egy vállrándítással, hogy hát ez a realitás.
Igen, az eredmény lehet realitás, de a mutatott játék egy ocsmány, ótvaros semmi volt.
Ne magyarázza már meg senki, hogy nem lehet rendszert kitalálni, begyakorolni, és aszerint focizni. Itt megint az volt, hogy Koeman biztonsági játékot akart játszatni, de ugye ahhoz kp is kéne pl.
Meg kontrázni akart a csapat, gyors játékosok nélkül. (Depayon kívül)
Tehát itt a koncepció, mind a meccsen megbukott, de rendszerszinten sincs semmi elképzelés, lesz ami lesz alapon "taktikázik" Koeman.
Nem véletlen volt a füttyszó, nem az eredményt kritizálta a publikum, hanem a hozzáállást. Ez abból volt nyilvánvaló, hogy amikor bejöttek a fiatalok a lúzerek helyett, kicsit pofásabb lett a játékunk, legalábbis elmondható, hogy történt valami. Akkor tapsolt a publikum, nem fütyürészett.
Leírtam tegnap is, most is megteszem, aki szerint ez a játék (nem az eredmény, a mutatott játék) a realitás ettől a kerettől, az sose nézett meg egy Salzburg, Young boys féle csapatot? feleannyit érő játékosok fociznak rendszerben, és van fazonja a csapataiknak. De lehetne mondani még 100 ilyen csapatot.
Ezt hiányolom, pont nem izgat a 3-0, főleg mert lehetett volna több is. A mutatott játék az ami csalódást keltő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."