Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Nincs valaki támadóféle a keretben a lyukdejó helyett? KB emberhátrány van miatta
Pozitívum: Ter Stegen, Depay, Frenkie, talán ők vannak a világelit szintjén a csapatból
Azért az M4 speakere még a Barca szintjèt sem üti meg.Majdnem olyan idegesítő mint SR.
Azert 1 kapura rugott labdat meg egy Mucsaröcsöge is osszekapirgalna szerintem...
nem az bant, hogy kikapunk, mas szint a Bayern, de igy ? Hogy tud a Barca ellenfele felkeszulni az ellenfel taktikajabol?
Milyen taktikából?
Azért lássuk be ez a Koeman egy nagy koponya. Így a leendő kupaellenfeleink hiába nézik vissza a meccseinket, nem lesz mit kielemezniük, aztán csak behúzzuk a király kupát idén is.
Azért kíváncsi lennék, hogy, akit meglepett ez a meccs, az mégis mi a vihart várt ma ezzel a kerettel? Amúgy is gyengék vagyunk, elment Messi, teli vagyunk sérültekkel, a Bayern meg a világ egyik top csapata. Értem én, hogy [auto_cenzúra] érzés ezt látni az elmúlt 15 év után, de jelenleg ez a realitás. Csak az a kérdés, hogy elkezdünk-e végre építkezni a jövőre, nem az, hogy ilyen Bayern szintű csapatokat megfogjunk...
Nincs valaki támadóféle a keretben a lyukdejó helyett? KB emberhátrány van miatta
Pozitívum: Ter Stegen, Depay, Frenkie, talán ők vannak a világelit szintjén a csapatból
Azert 1 kapura rugott labdat meg egy Mucsaröcsöge is osszekapirgalna szerintem...
nem az bant, hogy kikapunk, mas szint a Bayern, de igy ? Hogy tud a Barca ellenfele felkeszulni az ellenfel taktikajabol?
Behozta a két kölyköt, gondolom ezzel mossa kezeit, ha kapunk még 2-3 gólt.
Hátha a bayern nem annyira szakad meg, és megelégednek ezzel a 0-2vel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nagyon messze vagyunk jelenleg a világelittől. A gólok ellenére még a védelem néz ki a legjobban, és ez nagyon súlyos kritikája a többi csapatrésznek.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
En nem tudom hogy akarok e több meccset nézni idén. Ez az alkesz szétveri az egész image-et…. Behozza Gavit?????? Ordít a csapat Coutinho-ért… Ez a Lükdejong meg…. Hagyjuk … a csere cseréjének talán jó lesz…
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Azért az is vicces, hogy szerencsétlen Coutinhot már 1 hete fényeznek mindenhol, hogy milyen penge formában van, aztán kap majd 2 percet míg Pedri 0-24 játszik, de minek.
Piqué sablon tapsolása a gólok után priceless.
A VEZÉR:D
Szurkolók kicsit kifütyülték Busit, jobban Robertot.
Helyes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2021.09.14. 22:17:04-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw