Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Laporta pedig ezzel létrehozta a tökéletes önellátó gazdaságot, ami pénzt kiad fizunak a Fati-családba, az egyből vissza is jön a klubba, mert felvásárolja belőle a fater a mezeketMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.09.12. 14:29:28Számomra nagyon szimpatikus a Faterja megnyilvánulása, talán náluk tényleg azt érzik hogy mekkora megtiszteltetés ez a srácnak és az egész családnak hogy megkapta a 10-est, és nem pedig első dolguk a klubot a lehető legjobban megzsarolni és lehúzni.

De ki az, aki a mai világban nem a pénzt választja, ha jelentős a különbség? A nagy klubikonjainkat is rendesen meg kellett fizetnünk, apróért ők sem fociztak volna itt. Könnyű volt az elmúlt években hűségesnek lenni, mikor mi voltunk a világ egyik legjobb csapata, és nálunk voltak a legmagasabb fizetések. Most más időket élünk.
Nem a 100 milliós igazolásokat hiányolom. De pl. Wijnaldumnak örültem volna, és nem tudtuk behúzni, mert a PSG simán ránklicitált. A fiatalok megtartása is problémás lehet így. Ha mi kínálunk valakinek 5 milliós fizetést, egy másik csapat 6 milliót, akkor elég lehet a klubhűség a maradáshoz. De ha az a másik csapat nem 6, hanem 10 milliót kínál, akkora lojalitás nagyon kevés emberben van, hogy így is maradjon.
Tehetséges fiatal játékosok vannak a Dortmundban, Lipcsében, Ajaxban is. De ahhoz, hogy valaki hosszútávon top csapat legyen -főleg a mai labdarúgásban- erős anyagi háttér is kell. Naivitás kell ahhoz, hogy valaki azt higyje, ez a mostani volt az egyetlen nadrágszíjmeghúzós nyarunk, jövőre pedig Laportáéknak hála már Kánaán lesz.
Mivel jobb ott a jövőkép? Nalunk nincsenek tehetséges fiatal játékosok?LG írta: ↑2021.09.11. 20:09:54Azóta azért változott a világ. Nem is olyan régen jobbnak tűnhetett még a jövőkép a Barcánál, mint a Mu-nál, ma már ez fordítva van.Chino írta: ↑2021.09.11. 17:13:17
Már nagyon kelendő volt korábban is, a MU komoly összeget áldozott volna rá, de ő visszautasított mindent, azt mondta ő csak a Barcában akar játszani. Róla nem hiszem, hogy lelépne a pénz miatt. Hacsak olyan ajánlatot nem kap amit nem lehet visszautasítani.
Mindenhol azt írják, hogy a City részéről nem volt igazán komoly érdeklődés, Mendes a szerződéshosszabbítás miatt hozta ennyire képbe.
Azóta azért változott a világ. Nem is olyan régen jobbnak tűnhetett még a jövőkép a Barcánál, mint a Mu-nál, ma már ez fordítva van.Chino írta: ↑2021.09.11. 17:13:17
Már nagyon kelendő volt korábban is, a MU komoly összeget áldozott volna rá, de ő visszautasított mindent, azt mondta ő csak a Barcában akar játszani. Róla nem hiszem, hogy lelépne a pénz miatt. Hacsak olyan ajánlatot nem kap amit nem lehet visszautasítani.
Mindenhol azt írják, hogy a City részéről nem volt igazán komoly érdeklődés, Mendes a szerződéshosszabbítás miatt hozta ennyire képbe.
Már nagyon kelendő volt korábban is, a MU komoly összeget áldozott volna rá, de ő visszautasított mindent, azt mondta ő csak a Barcában akar játszani. Róla nem hiszem, hogy lelépne a pénz miatt. Hacsak olyan ajánlatot nem kap amit nem lehet visszautasítani.LG írta: ↑2021.09.11. 15:50:31Pedig már a sérülése előtt jöttek hírek, hogy elég nagy igények vannak a részéről (és/vagy az ügynöke) részéről a hosszabbítást illetően. Nem mindenki Puyol meg Iniesta, ezt el kellene fogadni. Ha jó állapotban fog visszatérni, és kellendő lesz a piacon, akkor szerintem igenis problémás lehet a megtartása. Minimum jól zsebbe kell majd nyúlni hozzá.
Messiert is jol zsebbe nyultunk volnaLG írta: ↑2021.09.11. 15:50:31Pedig már a sérülése előtt jöttek hírek, hogy elég nagy igények vannak a részéről (és/vagy az ügynöke) részéről a hosszabbítást illetően. Nem mindenki Puyol meg Iniesta, ezt el kellene fogadni. Ha jó állapotban fog visszatérni, és kellendő lesz a piacon, akkor szerintem igenis problémás lehet a megtartása. Minimum jól zsebbe kell majd nyúlni hozzá.
Pedig már a sérülése előtt jöttek hírek, hogy elég nagy igények vannak a részéről (és/vagy az ügynöke) részéről a hosszabbítást illetően. Nem mindenki Puyol meg Iniesta, ezt el kellene fogadni. Ha jó állapotban fog visszatérni, és kellendő lesz a piacon, akkor szerintem igenis problémás lehet a megtartása. Minimum jól zsebbe kell majd nyúlni hozzá.
Igen, már egy ideje. Én úgy tudom, hogy teljes értékű edzésmunkát végez, de az edzőmeccsre még biztos, ami biztos nem rakták be.