Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már nagyon kelendő volt korábban is, a MU komoly összeget áldozott volna rá, de ő visszautasított mindent, azt mondta ő csak a Barcában akar játszani. Róla nem hiszem, hogy lelépne a pénz miatt. Hacsak olyan ajánlatot nem kap amit nem lehet visszautasítani.LG írta: ↑2021.09.11. 15:50:31Pedig már a sérülése előtt jöttek hírek, hogy elég nagy igények vannak a részéről (és/vagy az ügynöke) részéről a hosszabbítást illetően. Nem mindenki Puyol meg Iniesta, ezt el kellene fogadni. Ha jó állapotban fog visszatérni, és kellendő lesz a piacon, akkor szerintem igenis problémás lehet a megtartása. Minimum jól zsebbe kell majd nyúlni hozzá.
Messiert is jol zsebbe nyultunk volnaLG írta: ↑2021.09.11. 15:50:31Pedig már a sérülése előtt jöttek hírek, hogy elég nagy igények vannak a részéről (és/vagy az ügynöke) részéről a hosszabbítást illetően. Nem mindenki Puyol meg Iniesta, ezt el kellene fogadni. Ha jó állapotban fog visszatérni, és kellendő lesz a piacon, akkor szerintem igenis problémás lehet a megtartása. Minimum jól zsebbe kell majd nyúlni hozzá.
Pedig már a sérülése előtt jöttek hírek, hogy elég nagy igények vannak a részéről (és/vagy az ügynöke) részéről a hosszabbítást illetően. Nem mindenki Puyol meg Iniesta, ezt el kellene fogadni. Ha jó állapotban fog visszatérni, és kellendő lesz a piacon, akkor szerintem igenis problémás lehet a megtartása. Minimum jól zsebbe kell majd nyúlni hozzá.
Igen, már egy ideje. Én úgy tudom, hogy teljes értékű edzésmunkát végez, de az edzőmeccsre még biztos, ami biztos nem rakták be.
Annak idején Messi is valahogy így kapta meg. Nála bejött.
Mezkiosztásbrownieheaven írta: ↑2021.09.01. 13:46:26Szerintem a spanyol liga mezszámokra vonatkozó szabályai miatt, miszerint az első keret tagjainak az 1-25 számok valamelyikét kell viselniük, valakinek oda kellett adni a 10-est (feltéve persze, hogy tényleg 25 embert nevezünk a keretbe, én elvesztettem már a fonalat hogy kik most az első keret tagjai).
Ha már így van, én nála látom a legjobb helyen. Coutinho jött volna még szóba, de őróla senki sem tudja, milyen szerepe lesz a csapatban, a sztárjátékosok meg kvázi elfogytak, van egy Memphisünk aki most érkezett, meg egy Frenkie-nk, akinek meg érzelmi kötődése van a 21-es számhoz, ergo jó helyen van Ansunál, csak mutassa is meg hogy rászolgált.
Messi is kb. így kapta 20 évesen Ronaldinho után.Atlantis írta: ↑2021.09.01. 13:32:17Pontosan ez volt bennem is. Egyrészt szerintem Messi iránti tiszteletből igazán várhattunk volna 1 évet, amíg megkapja bárki is.
Másrészt pedig ilyen nevek után odaadni Fatinak a mezt nagyon erősnek érzem. Félreértés ne essék, nagyon kedvelem a srácot és hatalmas tehetség, de azért szerintem annyit még nem tett le az asztalra, hogy egyből ilyen nyomást helyezzenek rá folyamatosan.
Hagyni kellene szegényt szépen fejlődni, főleg egy ilyen sérülés után amiből ki tudja hogy tér vissza...
Pontosan ez volt bennem is. Egyrészt szerintem Messi iránti tiszteletből igazán várhattunk volna 1 évet, amíg megkapja bárki is.
Ha már valaki meg kellett kapja, talán ő az. Habár jobb lett volna egy 20+ gólos tavalyi szezon után. Az biztos, hogy nagyon rá akarnak gyúrni arra, hogy De Jong, Pedri és Fati köré építsék fel a jövő Barca-ját. Erre ezért is volt szükség. A következő lépés az lenne 2-3 év múlva, hogy De Jong lesz a kapitány.