Alcantara írta: ↑2021.08.31. 20:21:48
Jelen helyzetben nekünk nincs pénzünk, az egész világ tudja, hogy fizetéseket csökkentünk. Kinek lennénk vonzóak akár kölcsönbe is?
Saúl 5M-ért év végi opcióval került a Chelsea-be, és elvileg nyáron benne lett volna, hogy hozzánk jöjjön (azt adom, hogy ha ma be is jelentkezünk, akkor is a Chelseat választja helyettünk). Bellerinért se gondolom, hogy sokat kellett adni egy évre, és talán a Betisnél még vonzóbbak vagyunk így is.
Pénzünk nincs, de csak az Emerson eladásából bejövő összegből meglett volna a keret még a a hülye 25%-os szabállyal is.
csababarca írta: ↑2021.08.31. 20:22:25
Nélküle is ott leszünk a blhez szükséges első 4esben, cserébe nem foglalja a bére a keretet, talán egyenesbe jövünk annyira jövőre, hogy rápróbálhatunk egy Haalandra. (vagy akárkire aki addig felbukkan)
Nem tudom, persze én is azt kívánom, hogy legyen meg a TOP3, de jelenleg van előre fixen egy Depay és egy Braith, akiken felül lehet imádkozni, hogy Agüero, Fati vagy Dembele legyen egészséges, meg valahogy keveredjen jó formába (és hát minddel kapcsolatban vannak kétségek).
Na mindegy, nekem nincs bajom Griez eladásával, de ha megy, akkor valakit olcsón rövid távra jó lenne elhozni.
Az, hogy egyenesbe jöjjünk, ahhoz meg alapból évek kellenek majd. Sajnos a nyár legnagyobb feladatát a ballasztok eltüntetését nem sikerült megoldani, az az, ami igazán megöli a gazdasági helyzetünket