barca0417 írta: ↑2021.07.13. 11:35:52
Nem értem hogy miért bukott el aa Barca vezetőinel a Saul Griezmann csere. Oké, hogy többet ér pénzben Grizi, de amúgy nekünk az számít hogy csökkenjen a bér költség, de mellette legyen elég játékos is azért. Mert most vékonyak vagyunk középen. Pláne ha Moriba is lép. Saul pedig jó erősítés lenne, szinte már csak az eladásokra kéne koncentrálni utána.
Az Atma, Saul és jó eséllyel Griezmann részéről is teljesen rendben lenne az üzlet, de a vezetőség nem akarja a közvetlen riválist erősíteni. Abban a rendszerben a francia éveken át a csapat legjobbja volt, Laportáék nem akarják hogy ennyire erősödjenek a matracosok. Emiatt nem megy az üzlet.
A City felől viszont azt kommunikálják, hogy nem érdekli őket Griezmann, Kane-t vagy Haaland-ot akarják. Ez mondjuk szerintem be fog bukni. Az előbbiről már az EB előtt elmondták, hogy érinthetetlen, azóta pedig feljebb is ment az ázsiója, Levy pedig nem olyan, hogy enged abból amit elhatározott. Haalandra pedig a Chelsea repült rá, még most nyáron meg akarják szerezni. A legfrissebb hírek szerint 175 millót is simán kipengetne érte Abra.
A Citynek szerintem ideális megoldás lenne, főleg, hogy bele tudnak vonni játékost is.
De az is lehet, hogy Laportáék kivárnak, hogy van-e reális esély Messivel hosszabbítani. Ha nem, akkor Griezmann simán maradhat, lehet mit kezdeni vele.