Mondjuk ez nem jutott eszembe, de hétvégén gondolkodom rajta. Valószínű ebben igazad lehet.
Ezért várom már az edzőváltást, az ilyen taktikai fortélyokat csak Jordi Roura tudta régen.
Mondjuk ez nem jutott eszembe, de hétvégén gondolkodom rajta. Valószínű ebben igazad lehet.
De nagyon gáz az 1-1, az Atletico biztos gálázik majd Bilbao-ban, csak hazai pályán altatnak. Ahogy a Porto ellen is csak taktikából nem nyertek otthon.
A bilbaoi 1:1 nem is olyan rossz ezek szerint. Igaz mi ezt minden taktika nélkül értük el, ad- hoc pályára lépőkkel, 0 elképzeléssel, ezzel szemben az Atletico a zseniális taktikájával és a Suarez-Griezmann-Joao Félix-Yannick Carrasco remek játékával hozta.
Eddig 3 győzelem a bajnokságban, és mindig stabilan 1 góllal lőnek többet mint az ellenfél. Mi ha nem vezetünk 2 góllal, akkor a lefújásig stabil gyomoridegem van. Tudom van teljesítmény, de 1 gól összejöhet bármikor bárkinek. Kivéve ha te vagy az atletiBarcaforever írta: ↑2021.09.12. 16:06:59Már pont írni akartam, hogy úgy néz ki Griezmann elvitte magával a balszerencsét, erre 1-2.![]()
Én inkább azt mondanám, a fejben erős csapat/játékos/sportoló vonza be a szerencsét, és ők tudnak úgy is győzni, amikor nem is megy nekik. Aki pedig fejben gyenge, az akkor sem tud győzni, ha erőfölénye van, mert a döntő pillanatokban megremeg.Barcaforever írta: ↑2021.08.30. 09:12:51Most néztem meg, uramisten milyen öngól volt… anno azért 2009-ben mi is egy idő után öntöttük a gólokat, de viszont a szoros meccseknél voltunk ilyen szitukban. Meg azt hiszen Valverde 1. évében volt, amikor nagyon sok öngólt rúgtak ellenünk a csapatok. A jó csapatnak szerencséje is van, örök igazság.
Most néztem meg, uramisten milyen öngól volt… anno azért 2009-ben mi is egy idő után öntöttük a gólokat, de viszont a szoros meccseknél voltunk ilyen szitukban. Meg azt hiszen Valverde 1. évében volt, amikor nagyon sok öngólt rúgtak ellenünk a csapatok. A jó csapatnak szerencséje is van, örök igazság.
Olvass vissza, kb minden vereség után ez megy.Kalapos írta: ↑2021.05.10. 17:43:43Ilyet ha írt valaki az hülye, de szerintem senki se írt ilyetcsababarca írta: ↑2021.05.10. 16:04:05
Jah csak azért mondtam Messit, mert ugye Pedri, Roberto, Busi, meg a többi kiskedvenc itt azért van felmentve az alibi tötymörgésért, mert hát Messivel mást nem lehet játszani.
Hogyne.
![]()
Ilyet ha írt valaki az hülye, de szerintem senki se írt ilyetcsababarca írta: ↑2021.05.10. 16:04:05
Jah csak azért mondtam Messit, mert ugye Pedri, Roberto, Busi, meg a többi kiskedvenc itt azért van felmentve az alibi tötymörgésért, mert hát Messivel mást nem lehet játszani.
Hogyne.
Jah csak azért mondtam Messit, mert ugye Pedri, Roberto, Busi, meg a többi kiskedvenc itt azért van felmentve az alibi tötymörgésért, mert hát Messivel mást nem lehet játszani.hajnesz írta: ↑2021.05.10. 15:54:09
Igazából nekem nem Messi jutott eszembe erről, hanem Piqué, mikor a PSG első meccsén ordítoztak Griezmannal egymásra, mert a francia "nem nyugtatta eléggé a játékot", vagy mi voltSajnos ide sorolnám Busit is, szerintem ő is emelné a hangját a 3. sprint után, ha elkezdenénk valami ilyesmit játszani
![]()
Igazad van, mindig volt különbség az angol és a spanyol foci között, mostmár azt se mondhatjuk, hogy a focink sokkal technikásabb, sajnos előbb, vagy utóbb változtatni kell, ezt mondtam Rakitic érkezésénél is, mostmár a legtöbb esetben nem elég a tudás, bírni is kell 90 percen keresztül a robotolást, amiben sajnos nem vagyunk épp a legjobbak, ahogy a ligából kb senki.