Én ezt a végén nem neked szántam,nem is gondoltam hogy magadra veszed.LG írta: ↑2021.09.12. 09:47:45
Ezt pont rossz embernek írod, ha rajtam múlna, nem lenne Messi idén Aranylabda közelébe, erről írtam is már néhány hsz-t. Ahogy arról is, hogy szerintem Messi a sok gólja és asszisztja ellenére már nem adott az utóbbi időben annyit a csapatnak, ahogy ezek alapján sokan gondolják. Szóval hasonlóan látom, mint CR juvés teljesítményét. Nem bűnbaknak akarom megtenni egyiket sem. Mindkettő adott is a csapatának, vett is ell. És ez összességében nem volt elég, hogy igazán jelentőst pluszt adjanak. Értem ezt úgy, hogy mellette nem kevés pénzbe kerültek a kluboknak, szóval így már nem igazán érte meg megtartani őket.
Várj,ez az érem egyik oldala,a másik az,hogy milyen Barcelona volt akkor az ellenfél?A Realt hozod fel példának. Az a csapat CR-vel együtt is láthatónak gyengült már 18-ban. A BL-t sokszor egészen abszurd potyagólokat és bírói tévedeseket is felvonultatva sikerült még behúzni, de a bajnoksághoz közötötök nem volt. Szerintem tökéletes időzítés volt az eladására. Az első évben volt látványos visszaesés, a második szezonban viszont már bajnoki címet ünneleplhettetek, amit CR-vel is csak összesen 2x jött össze. A Klasszikusokon is ti örülhettek mostanában, pedig előtte kevés olyan szezon volt, mikor összességében ti jötettek ki jobban belőle.
Milyen most a spanyol bajnokság és milyen volt akkor? ( Atleticora gondolok)
Szóval leírtad amit messziről lát az ember,de ha meg megnézed,két éve mikor a Real nyerte a bajnokságot,az utóbbi 15-17(?) év legkevesebb lőtt góljával sikerült.( ti bsztátok el.)
Pont,hogy ha itt lett volna akár eddig a szezonig,biztos vagyok benne hogy több bajnokságot,kupát stb nyerünk.
Juvéba megcsinálta amit lehetett sőt,szvsz ugyanez lesz MU-ban is.
Valami Fa kupa stb,esetleg Bl-ben ilyen kellemetlen negyeddöntőig jutó csapat.
Nem gáz amúgy hogy elfogult sok ember,ez egy Barca fórum,csak hülyének nem kell attól még lenni.Kalapos írta: ↑2021.09.12. 09:20:48
Nyugtasson meg hogy én egyszer csak marketing szempontjából összehasonlítottam őket , sportszakmai dolgokat teljesen elhanyagolva, és ki lettem oktatva, röhögve hogy egy lapon említem őket
Amiért ez most vicces, az az hogy CR elvileg megdöntötte a mezeladási rekordokat