Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Courtois-Carvajal,Militao,Alaba,Mendy-Valverde,Kroos,Casemiro-Benzema,Mbappe,Hazard
Azért egy 22 éves Mbappe szvsz a következő szezonokra is erősítés..
Azért, nálunk jóval erősebbek. Ronaldo nélkül nyertek bajnokságot, mostanában az El Classico-n is simán elkalapáltak, úgy hogy itt volt Messi. A BL-ben nincs csúfos kiesés. Annyi, hogy mintha visszesett volna Mbappé teljesítménye. De egy ilyen játékos mindenképpen erősítés.
2009-ben ugyanezt mondtak legtobben, mikor CR egy nagyon jo MU-bol igazolt a Calderon altal szetbarmolt Real Madridba. Aztan szepen elkezdett kore felepulni a csapat, a story veget pedig mar ismerjuk. Csaknem egy evtizedes Messi-CR, Barca-Real europai foci dominalas.
Igen, megszabadultak pár játékostól, hogy idehozzák a franciát.
Inkább hosszabb távon lehet meg ennek a böjtje.Persze megeshet, hogy van még ott pénz, de a védelmük így is nagyon meggyengült 1-2 éven belül a középpályájuk is szétesik (Kroos, Modric), Benzema is elfogy, lehet hogy egy jjobbhátvédre is szükségük lesz, ezt nehéz lesz minőségben pótolni. Ez a 180 millió hiányozhat. Másrészt januárban már meg is egyezhettek volna, nem valószínű hogy addig más csapat meggyőzné, a PSG pedig pláne nem.
A védelem nagyon gyenge, a többi rész sztem kiegészíti egymást, totál kiszámíthatatlanok. A régi Hazard nagyon kéne nekik.

sztem is le kell tenni a pénzt érte, hiába, hogy 1 év múlva ingyen, addig sokat változhatnak a dolgok. legjobb fiatal játékos jelenleg.miro. írta: ↑2021.08.26. 14:46:45Szvsz ha Perez meg tesz ra lovet akkor ez nem egobol lesz hanem egyszeruen fel,hogy a parizsnak lesz egy eve meggyozni mbappet.
Nincs keki baja Messivel se Ramossal,senkivel,sot ha ott marad es megnyernek mindent,lehet azt mondana hogy oke irjunk ala egy 3-4 eves szerzodest meg,aztan hajra.
Idokozben esetleg a real beég,foleg hogy nem fog atigazolni madridba.
Szoval Perez szerintem erzi,hogy most,vagy lehet hogy 4-5 ev mulva.
Mbappe helyebe nem mennek am el,az elkovetkezendo egy par ev nem madridrol fog szolni.
+1csababarca írta: ↑2021.08.26. 17:14:56Egyértelmű hogy Messi miatt akar elmenni, ezért is ő a hibás. Szerintem még tele is beszélte MBappé fejét, hogy menjen el a realba, véletlenül se gondolkodjon a barcában, oda tilos.
Vagy az is lehet, hogy lejár a szerződése és egyszerűen vàltani akar, és oda menni, ahova már Monacos idejében is mondta hogy játszani akar.
Nem tudom, ez a második túl egyszerű és logikus, biztos az első verzió az igaz.
És akkor kikéritek magatoknak amikor felemlíten az üldözési mániát:D egy MBappé-real esetleges igazolásnál is Messi burkolt hibáztatása megy. Most sportszerűen meg lett azért említve Ramos is, mint bűnbak.
Egyébként a hosszabbítási kísérlet kudarcba fulladt, belátta a psg hogy nem tudják megtartani, akkor inkább pénzzé teszik. Szerintem MBappénak mindegy, sőt hülye lenne ha nem akarna egy évet ebben a mostani psgben focizni.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy most a psgnek sűrgősebb eladni, a játékosnak majdnem mindegy.
Szerintem nem így gondolkodik Mbappé. Már Messi érkezése előtt is hezitált, hogy aláírja-e a hosszabbítást a PSG- vel. Úgy nézett ki megegyeztek, de jött Messi.Chino írta: ↑2021.08.26. 10:29:16Real max. történelmében lehet előrelépés, az meg nem hiszem, hogy annyira érdekelné. Most még van egy komoly esélye Bl-t nyerni, a Reallal egy ideig nem valószínű, hogy lesz.
Amikor a madridiak nyerték folyamatosan, azokból is igazából egy volt olyan amire azt lehet mondani, hogy , na ezt tényleg teljesen jogosan nyerték és azóta rengeteget gyengültek. Volt egy beton védelmük, ami talán a legjobb volt akkor a világon, a kp-n még egy egy prime Casemiro-Kroos-Modric trió, előttük Cr-rel. Ráadásul a konkurencia sem volt annyira erős. Kb. annyi az esélyük a Bl-re mint nekünk.
Ahogy írták már, ezzel a 160m ajánlattal jelezték Mbappénak, hogy komoly anyagi áldozatot is hajlandóak tenni érte, ha el akar menni a PSG- ből.Mindenesetre, ha dob még Perez egy 180-190 eurós ajánlatot azt már az ego-ja miatt teszi. Meg akarja mutatni, hogy amit ő akar azt megszerzi. Ez már jó ideje cicaharc, presztízskérdést csináltak belőle. Ez neki egy "vereség" lesz, amit nehezen visel el.
Ha Leonardo igazat beszélt és felvették a kapcsolatot Mbappé családjával, akkor pedig a megalománia mellé még pofátlanság (szabálytalanság) is társult.
a fizetesi licitet a PSG tartja, annal tobbet nem fog ajanlani senkiBarcaforever írta: ↑2021.08.26. 12:15:11Azért nem hülyeség, mert idén csak ők hajlandóak átigazolási díjat fizetni érte, jövőre meg kb bárki bejelentkezhet, “csak” egy fizetési licit döntene a játékos fele.
Azért nem hülyeség, mert idén csak ők hajlandóak átigazolási díjat fizetni érte, jövőre meg kb bárki bejelentkezhet, “csak” egy fizetési licit döntene a játékos fele.csababarca írta: ↑2021.08.26. 11:26:38Igazából Pereznek mindegy. Pénz van, most mutatják a franciának, hogy készek ennyit áldozni, ez arra is jó, hogy MBappé érezheti, hogy tényleg komolyan akarja a real, és jövőre ha ingyen vált, akkor ez plusz pont.Chino írta: ↑2021.08.26. 10:29:16
Mindenesetre, ha dob még Perez egy 180-190 eurós ajánlatot azt már az ego-ja miatt teszi. Meg akarja mutatni, hogy amit ő akar azt megszerzi. Ez már jó ideje cicaharc, presztízskérdést csináltak belőle. Ez neki egy "vereség" lesz, amit nehezen visel el.
Ha Leonardo igazat beszélt és felvették a kapcsolatot Mbappé családjával, akkor pedig a megalománia mellé még pofátlanság (szabálytalanság) is társult.
Szerintem is hülyeség most kiadni ennyit érte, ha jövőre ingyen mehet, de azért benne van a kockázat, hogy meggondolja magát a játékos, és aláír egy hosszabbítást. Láttunk már ilyet.

Igazából Pereznek mindegy. Pénz van, most mutatják a franciának, hogy készek ennyit áldozni, ez arra is jó, hogy MBappé érezheti, hogy tényleg komolyan akarja a real, és jövőre ha ingyen vált, akkor ez plusz pont.Chino írta: ↑2021.08.26. 10:29:16
Mindenesetre, ha dob még Perez egy 180-190 eurós ajánlatot azt már az ego-ja miatt teszi. Meg akarja mutatni, hogy amit ő akar azt megszerzi. Ez már jó ideje cicaharc, presztízskérdést csináltak belőle. Ez neki egy "vereség" lesz, amit nehezen visel el.
CR az utolsó két évében már befejezőt játszott, nem azért élt ott mert annyi területe volt és feküdt volna a kontra. A Real max. történelmében lehet előrelépés, az meg nem hiszem, hogy annyira érdekelné. Most még van egy komoly esélye Bl-t nyerni, a Reallal egy ideig nem valószínű, hogy lesz.Subinho írta: ↑2021.08.25. 20:46:31Sztem Mbappé igenis jó játékos, fiatal, erős, dinamikus és nézzük hova menne. Nálunk lehet nem lenne jó, de a RM sokszor játszik kontrára, CR is nagyon élt ott, mert volt területe. A PSG meg bármennyire is jó most, nehogy már egy RM ne.legyen neki előrelépés. Bármilyen rosszak is lesznek, mégis sokkal nagyobb presztízse van, mint egy PSG, Chelsea, stb csapatoknak...